Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2009 - Anul XIV, nr. 95 (4081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Panouri informative pentru obiectivele turistice din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să promoveze un proiect cu finanţare europeană în vederea realizării unui sistem de informare turistică în judeţul Suceava. Administratorul public al judeţului, Petru Luhan, a precizat că valoarea proiectului este de 1,5 milioane de euro şi presupune crearea unei reţele de informare turistică, prin realizarea şi amplasarea de marcaje rutiere de semnalizare şi de informare pentru toate obiectivele turistice.

„Considerăm că realizarea unui sistem unitar de informare turistică, pe lângă organizarea manifestărilor de profil sau participarea la expoziţiile şi târgurile din ţară şi străinătate, este absolut necesară pentru ca promovarea turismului să fie cu adevărat eficientă. Se impune astfel să direcţionăm turiştii către cele mai importante obiective turistice din judeţul nostru. Din acest motiv vrem să dezvoltăm şi să implementăm un sistem omogen de marcare a atracţiilor turistice din judeţ”, a declarat Petru Luhan.

El a explicat că la principalele intrări în judeţ, în gări şi în aeroport, precum şi în cele mai importante localităţi turistice vor fi amplasate panouri informative şi hărţi turistice, care vor oferi toate informaţiile de care au nevoie turiştii care vizitează judeţul Suceava.

Petru Luhan a mai adăugat că proiectul privind amplasarea panourilor informative a fost iniţiat în urma punerii în practică a programului „Brand şi promovare pentru judeţul Suceava”.

„Acest program face parte din planul de acţiuni prevăzut în cadrul strategiei de dezvoltare a turismului la nivelul judeţului, prin care se doreşte corectarea carenţelor informaţionale existente”, a declarat administratorul public al judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Panouri informative pentru obiectivele turistice din judeţ.
 Vizualizări articol: 1517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Panouri informative pentru obiectivele turistice din judeţ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei