Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2009 - Anul XIV, nr. 95 (4081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La intrarea în curte

Cercetat penal după ce a accidentat o femeie care stătea de vorbă cu soţia sa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Bălcăuţi este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni după ce a accidentat cu maşina o femeie care stătea de vorbă cu soţia sa, în faţa gospodăriei sale. Poliţia Bălcăuţi a fost sesizată despre accident vineri seară, în jurul orei 21.00, oamenii legii aflând de la un martor că în aceeaşi zi, în jurul orei 13.30, pe raza localităţii s-a produs un accident fără ca părţile implicate să anunţe poliţia.

Demarând cercetări, poliţişti au stabilit că un localnic în vârstă de 62 de ani, Alexandru M., aflat la volanul unei maşini, a acroşat, chiar pe podeţul din faţa casei sale, o femeie, Ana C., în vârstă de 62 de ani, vecină, care stătea de vorbă cu soţia sa. Femeia a fost rănită uşor, iar cei trei au căzut de acord să nu anunţe evenimentul rutier.

Şoferul de 62 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” şi „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat penal după ce a accidentat o femeie care stătea de vorbă cu soţia sa.
 Vizualizări articol: 1871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Cercetat penal după ce a accidentat o femeie care stătea de vorbă cu soţia sa2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gramatica e mai grea decat carnea de porc!! trimis de
(27 apr 2009, 13:25:41
Cum D-zeu va mai angajeaza la ziar daca nu stiti de 2 lei gramatica? Din titlu eu am inteles ca in localitatea Balcauti ,doua femei lesbiene si casatorite una cu alta stateau de vorba. Una din ele a fost accidentata de un sofer.La noi in tara nu sunt permise casatoriile intre persoane de acelasi sex da poate ca in Balcauti totul e posibil. Intrebarea care se pune e : de ce stateau ele de vorba in fata portii si nu in pat in fata televizorului.Ba ziaristule esti varza cu tot cu artcolul tau.Pune zetarii de la tipografie sa ti-l corecteze daca nu esti sigur pe tine!
1.1  RE: Gramatica e mai grea decat carnea de porc!! trimis de
(27 apr 2009, 15:53:01
Bun comentariul !!! Se pare ca dl. Paiu are mari probleme nu numai cu gramatica ci si cu definitiile cuvintelor. Greu taaaaaaaaaaaare si cu limba romana...
2.   Gramatica trimis de
(27 apr 2009, 14:17:42
intr-adevar , este ceva inadmisibil ce greseli se fac in presa si cea scrisa si la TV/ asta este nivelul cunostintelor actuale. Toate sunt facute din mers....
3.   Ilona te rog nu fi rea... trimis de
(27 apr 2009, 15:30:44
...unde vezi tu greseli de gramatica?Vorba lui tudorel ele ,lesbiene fiind ,stateau de vorba,simplu ca buna ziua,sper ca cea lovita sa fie ciudata noastra de gabriela alias temida si mai respiram si noi usurati.O zi buna.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei