Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2009 - Anul XIV, nr. 95 (4081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Mercedes S 63 AMG şi S 65 AMG au fost dezvăluite

Mercedes a construit din totdeauna automobile fascinante. Dacă un model obişnuit este o sinteză a luxului, versiunile sportive AMG, sunt combinaţia perfectă între putere şi somptuozitate. Regăsită şi în gama celebrului S-Klasse, titulatura AMG conferă limuzinei agresivitatea şi dinamica de top specifică unui model de performanţă. Spre deosebire de mărcile concurente, Mercedes oferă de câţiva ani încoace două versiuni sport: S 63 AMGAMG. şi S 65

Recent, au fost publicate primele imagini şi informaţii cu versiunile restilizate ale acestor două modele. Ambele dispun de o transmisie automată cu şapte rapoarte denumită 7G-TRONIC. Din punct de vedere estetic, sportivele limuzine preiau integral modificările implementate pe S-Klasse Facelift.

Versiunile S 63 şi S 65 se diferenţiază în special la secţiunea frontală, acestea având grila şi prizele de aer mai ample, spoilere uşor modificate, pneuri şi jante cu dimensiuni distincte. Există şi caracteristici comune cum ar ţevile de eşapament duble, difuzorul spate, tehnologia LED disponibilă pe spoiler, oglinzi laterale şi faruri.

Interiorul este ornat cu tot ce are mai bun AMG. Piele şi inserturi de natură sportivă, un instrumentar de bord personalizat, un ecran pe consola centrală cu funcţia „SPLITVIEW”, care permite şoferului şi pasagerului din dreapta să urmărească informaţii diferite.

Securitatea ocupanţilor maşinii este un capitol aparte, unde Mercedes este la loc de cinste. Toate sistemele din dotare, faruri autoadaptive, Night View Assist Plus, Lane Keeping Assist, Attention Assist, radarul Distronic, frânele adaptive, şi sistemul avansat de control al stabilităţii Torque Vectoring Brake demonstrează că S63 şi S 65 AMG nu sunt doar rapide, ci şi foarte sigure. 

S 63 AMG Facelift

Deţine un motor V8 de 6,2 litri ce dezvoltă 525 cai putere. Performanţele spun totul despre ceea ce poate să îţi ofere luxosul sedan: demaraj de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde şi o viteză de vârf de 250 km/h limitată electronic. Mercedes anunţă un consum mediu de 14,4 litri la suta de kilometri. Preţul de pornire este de 152.150 de euro pentru versiunea cu ampatament normal şi de 159.150 de euro pentru modelul cu ampatament mărit.

S 63 AMG este dotat cu jante de 19 inch şi pneuri cu dimensiuni generoase: 255/40 pe faţă şi 275/40 pe spate.

 

S 65 AMG Facelift

Animat de singurul propulsor V12, cu o cilindree de 6,0 litri, disponibil nu doar pe vârful de gamă Mercedes, modelul restilizat S 65 AMG pune la bătaie 612 cai putere. Unitatea dual-turbo furnizează la roţi un cuplu uriaş de 1000 Nm. Consumă cu 0,1 litri mai mult decât S 63 AMG, adică are nevoie în medie de 14,5 litri pentru a parcurge 100 de kilometri, în ciuda faptului că beneficiază de 87 de cai putere în plus. Viteza maximă este limitată la 250 kilometri pe oră.

S 65 AMG este disponibil doar în versiunea de caroserie cu ampatament mărit şi cu un set de jante de 20 inch. Preţul de bază fixat este de 247.100 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes S 63 AMG şi S 65 AMG au fost dezvăluite.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mercedes S 63 AMG şi S 65 AMG au fost dezvăluite5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Criza economica trimis de
(27 apr 2009, 18:17:06
Dupa ce BMW a lansat noul 760i cu 544 cai putere, au venit si cei de la Mercedes alte doua modele la fel de bine adaptate crizei economice......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei