Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2009 - Anul XIV, nr. 78 (4064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dispariţii repetate

Copil de 12 ani, fugar prin ţară de trei ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un copil în vârstă de 12 ani din satul Falcău, comuna Brodina, şi-a făcut un obicei din a dispărea frecvent de la domiciliu, fiind găsit de poliţişti în diferite zone ale ţării, unde a petrecut săptămâni şi chiar luni de zile. Cazul acestuia este considerat unul de risc major, pentru că, având în vedere vârsta sa fragedă, poate cădea cu mare uşurinţă în mâna unor grupări care să-l exploateze.

Ultima oară, minorul, pe nume Ilie Iulian Juravle, a plecat de la domiciliu pe 20 martie a.c. Întors de la şcoală, acesta a lăsat deschisă o uşă de la casă, şi, din cauza curentului, aceasta s-a izbit, spărgându-se un geam. Certat de bunică pentru neglijenţa sa, puştiul a lăsat ghiozdanul din spate şi a plecat de acasă fără să se mai întoarcă. Opt zile mai târziu prezenţa sa a fost semnalată într-un microbuz, pe raza oraşului Vicovu de Sus, însă poliţiştii nu au reuşit să-l identifice şi să-l readucă acasă.

Minorul a fugit prima dată de acasă când avea 9 ani, după care au urmat şi alte dispariţii, fiind găsit ulterior de poliţişti la Bucureşti, Buzău sau la Rădăuţi. Din datele poliţiei rezultă că, atunci când fuge de la domiciliu, acesta hoinăreşte pe străzi, cerşind şi aciuându-se în diferite locaţii împreună cu oamenii străzii ori pe la locuinţele unor romi.    

 

Mama sa a făcut 12 copii din relaţii pasagere    

Ilie Iulian Juravle provine dintr-o familie cu 12 fraţi, din care şase au sub 14 ani. Ei sunt crescuţi doar de mamă, Elena Hasna, şi de bunică. Femeia a dat viaţă celor 12 copii în urma unor relaţii pasagere, minorii nefiind recunoscuţi oficial de taţii lor. Minorul fugar a fost luat sub îngrijire de bunica sa, care locuieşte însă în acelaşi imobil cu fiica sa şi cei 11 copii pe care-i mai are.

Poliţia precizează că minorul dispărut are 1,40 m înălţime, păr şaten deschis, constituţie astenică şi ochi căprui. Ca semn particular prezintă în faţa urechii drepte un neg.

La data plecării de la domiciliu acesta era îmbrăcat cu o pereche de blugi albaştri, cu un hanorac de aceeaşi culoare şi pantofi sport albi.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la cel în cauză sunt rugate să sune la numerele de telefon 0230.203161, 0230.203165 sau 0230.203005 ori să ia legătura cu orice unitate de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 12 ani, fugar prin ţară de trei ani.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Copil de 12 ani, fugar prin ţară de trei ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei