Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2009 - Anul XIV, nr. 78 (4064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Organizare

Liberalii suceveni îşi aleg conducerea judeţeană la mijlocul lunii iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Membrii Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava îşi vor alege un nou preşedinte la mijlocul lunii iunie 2009. Preşedintele interimar al liberalilor suceveni, Philip Rozopol, a anunţat că alegerile pentru noua conducere judeţeană vor fi organizate după terminarea alegerilor europarlamentare. El a mai precizat că, potrivit deciziei conducerii centrale a PNL, mandatul său de preşedinte interimar este de 90 de zile, perioadă în care vor trebui organizate şi alegerile pentru stabilirea unui nou lider judeţean.

Rozopol a mai precizat că unul dintre obiectivele sale pe termen scurt va fi organizarea filialelor locale. „Asta în condiţiile în care avem probleme în 30% dintre organizaţiile locale, unde va trebui să stabilim conduceri şi să le reorganizăm”, a spus Philip Rozopol.

El a adăugat că, din punct de vedere organizatoric, va continua acţiunea de inventariere a membrilor PNL Suceava, la nivelul fiecărei localităţi din judeţ, iar în acelaşi timp intenţionează să deschidă uşile partidului pentru atragerea de noi membri şi să consolideze organizaţiile de tineret.

„În plan politic – economic consider că este extrem de important să sprijinim iniţiativele investiţionale viabile, indiferent de dimensiunea lor, chiar dacă în unele situaţii este necesară o conjugare a forţelor politice. De asemenea, vreau să precizez că faţă de celelalte partide vom avea o relaţie putere – opoziţie, dar cu o opoziţie constructivă, realistă, care să vizeze idei, proiecte şi nu persoane. În situaţii speciale nu voi elimina nici conceptul de consens în cadrul administraţiei la nivel judeţean, având în vedere că şi PNL are un număr însemnat de primari, care trebuie să fie sprijiniţi”, a declarat liderul interimar al PNL Suceava.

 

Adrian Botezatu este noul purtător de cuvânt al PNL Suceava

Philip Rozopol a mai precizat că, deşi liberalii suceveni nu au nici un reprezentant pe listele PNL la alegerile europarlamentare, ţinta PNL Suceava este obţinerea unui scor electoral foarte bun, în condiţiile în care aceste alegeri vor reprezenta un barometru pentru cele prezidenţiale, de la sfârşitul acestui an.

„Nu în ultimul rând, vreau să precizez că pe termen lung voi acţiona pentru întărirea prezenţei liberale în teritoriu, prin atragerea de noi membri şi prin constituirea de noi organizaţii”, a mai spus Rozopol.

Liderul interimar al PNL Suceava a mai spus că noul purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene este sociologul şi politologul Adrian Botezatu. Acesta s-a înscris în PNL la începutul lunii martie a.c.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni îşi aleg conducerea judeţeană la mijlocul lunii iunie.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Liberalii suceveni îşi aleg conducerea judeţeană la mijlocul lunii iunie3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei