Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2009 - Anul XIV, nr. 54 (4040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clasament

Casa Judeţeană de Pensii Suceava, pe locul doi la nivel naţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Casa Judeţeană de Pensii Suceava se află pe locul doi la nivel naţional în ceea ce priveşte stadiul de preluare a datelor din carnetele de muncă, potrivit unui clasament întocmit de către Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale.

Potrivit reglementărilor legale, până la finele acestui an, Casa Judeţeană de Pensii Suceava va desfăşura activitatea de preluare, din carnetele de muncă, a datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat în sistemul public de pensii, anterior datei de 1.04.2001, precum şi a veniturilor salariale aferente, elemente care vor fi utilizate la stabilirea drepturilor de pensii.

În judeţul Suceava, numărul estimativ al carnetelor de muncă ce urmau a fi prelucrate a fost de 109 mii, însă potrivit directorului Casei Judeţene de Pensii, Robert Marian, numărul total al carnetelor supuse operaţiunii de prelucrare a datelor a crescut la 115.942 de documente.

„Organizarea, deplasarea în localităţile din judeţ, afişarea textelor legale, publicitatea, au făcut ca numărul de carnete prelucrate până în acest moment să fie mai mare decât cel estimat”, a spus Robert Marian.

Directorul Casei Judeţene de Pensii a mai adăugat că „diferenţa dintre numărul estimat al carnetelor şi numărul total al carnetelor prelucrate până acum a rezultat ca urmare a mişcărilor de populaţie, precum reîntoarcerea din străinătate a unor persoane sau schimbarea domiciliului din alte judeţe în judeţul Suceava”.

Procentul de soluţionare a carnetelor de muncă la Suceava a fost de 106, 35% din totalul cărţilor de muncă estimate.

Casa Judeţeană de Pensii Suceava va continua procesul de preluare a datelor din carnetele de muncă până la sfârşitul acestui an, activitate care se derulează concomitent cu cea de scanare a cărţilor de muncă. Până la ora actuală, au fost scanate 3.500 de cărţi de muncă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa Judeţeană de Pensii Suceava, pe locul doi la nivel naţional.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Casa Judeţeană de Pensii Suceava, pe locul doi la nivel naţional3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei