Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2009 - Anul XIV, nr. 54 (4040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu are şanse egale cu ceilalţi de a ocupa un loc eligibil pe lista PE, susţine Vlad Popa

Duminică, 8 Martie 2009 (16:39:22)
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că Elena Băsescu are şanse egale cu ceilalţi în a obţine un loc eligibil pe lista candidaţilor democrat-liberali pentru PE, adăugând că nu există "persoane favorite".

Nicolae Vlad Popa a spus că PDL vrea să obţină, la alegerile din acest an, cel puţin 40 la sută din cele 33 de locuri din Parlamentul European, context în care a fost întrebat despre candidatura Elenei Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit europarlamentarului, a fost stabilit un set de criterii de evaluare a candidaţilor PDL care doresc să se înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare, iar criteriile au în vedere, în primul rând, experienţa profesională, activitatea politică în Parlamentul României şi în cel European, abilităţile de comunicare şi de negociere, cunoaşterea limbii străine, alături de votul politic care va exista.

Totodată, a afirmat Vlad Popa, există o prevedere potrivit căreia pe listă se vor regăsi tineri şi femei.

Întrebat despre şansele Elenei Băsescu de a obţine un loc eligibil pe lista candidaţilor PDL pentru PE, Nicolae Vlad Popa a răspuns că aceasta are şansele pe care le are oricare candidat, menţionând că fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a muncit la Parlamentul European pe o funcţie de asistent şi a participat la şedinţe.

"Domnişoara Băsescu are şansele pe care le are oricine. Ea fiind propusă de organizaţia de tineret, contează într-adevăr susţinerea politică, dar şansele sunt egale, nu există persoane favorite", a declarat eurodeputatul PDL.

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, se află printre persoanele care şi-au anunţat candidatura în PDL pentru europarlamentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu are şanse egale cu ceilalţi de a ocupa un loc eligibil pe lista PE, susţine Vlad Popa.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu are şanse egale cu ceilalţi de a ocupa un loc eligibil pe lista PE, susţine Vlad Popa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei