Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2009 - Anul XIV, nr. 54 (4040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Mall-ul Galleria Suceava se va deschide pe 27 martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
După aproximativ doi ani de la demararea lucrărilor de realizare a centrului comercial Galleria Suceava, investitorii israelieni de la Globe Trade Center şi Aura Europe au anunţat inaugurarea noului mall, în data de 27 martie.

Acesta este cel de-al doilea mall din lanţul Galleria în România, după deschiderea Galleria Buzău, în septembrie 2008.

Galleria Suceava este cel mai nordic proiect al GTC dezvoltat pe teritoriul României.

Mall-ul este situat la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, la intersecţia Bd. 1 Decembrie 1918 cu Drumul Naţional E85. Cu o suprafaţă construită de 15.000 mp, Galleria va avea ca puncte de atracţie pentru publicul larg un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, încălţăminte, cadouri, o zonă de food court, restaurante fast food şi cafenele, ce vor însuma 10.700 mp de suprafaţă închiriabilă. Prin oferta generoasă şi gama diversă de produse, Galleria Suceava va deveni cu siguranţă una dintre destinaţiile preferate ale locuitorilor Sucevei şi oraşelor învecinate. Cele 270 locuri de parcare sunt dispuse atât la suprafaţă, cât şi în subteran.

“Promisiunile trebuie ţinute până la capăt”, a spus Shimon Galon, Country Manager al GTC în România, cu ocazia anunţării datei de inaugurare a noului mall Galleria Suceava.

 

Un nivel pentru cumpărături şi unul de petrecere a timpului liber

Accesul în mall va fi posibil atât prin cele două intrări principale, care vor fi prevăzute cu turnuri de sticlă, cît şi prin parcarea de la subsol, unde clienţii vor avea la dispoziţie atât scări rulante, cât şi lifturi, cu care se poate ajunge la etajele superioare.

La parterul clădirii, care are o suprafaţă de 5800 de metri pătraţi, va fi un supermarket, de unde se vor putea face cumpărăturile zilnice, precum şi magazine de modă, de vânzare a articolelor sportive, a decoraţiunilor interioare şi a diverselor accesorii, magazine de desfacere a produselor pentru sănătate şi frumuseţe, dar şi a celor de divertisment.

Nivelul superior este dedicat în principal produselor alimentare şi modalităţilor de petrecere a timpului liber. Aici se vor regăsi patru tipuri diferite de fast-food-uri, pentru satisfacerea tuturor gusturilor, restaurante şi cafenele, precum şi spaţii de desfacere a diverse produse.

 

Centre comerciale în oraşele de peste 75.000 locuitori

Planurile de expansiune în ţară a lanţului Galleria (prezent în Europa Centrală şi de Sud-Est prin mai multe magazine, dezvoltate de GTC) includ dezvoltarea de centre comerciale în toate oraşele cu o populaţie de peste 75.000 locuitori. Terenurile pentru primele şase locaţii au fost deja securizate, urmând ca pe parcurs să se finalizeze procesul de achiziţie în celelalte oraşe. Directorul GTC România, Shimon Galon, a motivat alegerea primelor trei locaţii din Buzău, Piatra Neamţ şi Suceava prin stadiul de dezvoltare al retailului în respectivele oraşe şi prin convingerea că puterea de cumpărare a locuitorilor justifică apariţia unui format complex de centru comercial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mall-ul Galleria Suceava se va deschide pe 27 martie.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Mall-ul Galleria Suceava se va deschide pe 27 martie4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei