Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 feb 2009 - Anul XIV, nr. 27 (4013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Măsuri

CJ va scăpa de clădirile şi terenurile care nu sunt folosite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să scape de clădirile şi terenurile din patrimoniul propriu pe care nu le foloseşte. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a arătat că CJ Suceava a finalizat inventarierea patrimoniului propriu, în urma căruia s-a constatat că există clădiri nefolosite.

„Avem foarte multe spaţii nefolosite, pentru administrarea acestora se cheltuiesc sume importante, de la curent electric şi până la pază. Din acest motiv vom face o analiză în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava pentru a vedea exact care este utilitatea acestor spaţii”, a spus Flutur.

El a adăugat că există posibilitatea ca spaţiile aflate în proprietatea CJ Suceava, dar care nu sunt folosite, să fie transferate fie către administraţiile publice locale, fie către alte instituţii publice. Flutur a precizat că renunţarea la o parte din clădirile pe care administraţia judeţeană nu le foloseşte va duce la reducerea cheltuielilor materiale ale Consiliului Judeţean.

„Dacă ne uităm la cheltuieli şi vedem câţi bani se consumă cu întreţinerea acestor spaţii fără să se producă nimic, doar din motiv că noi suntem proprietari, ajungem la concluzia că ar trebui să dăm o anumită utilitate obiectelor din patrimoniu”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Reducerea cheltuielilor materiale şi cu personalul din Consiliul Judeţean

În acelaşi timp, el a precizat că a avut o întâlnire cu directorii din aparatul propriu al Consiliului Judeţean şi ai instituţiilor aflate în subordinea acestuia, în cadrul căreia au fost stabilite priorităţile bugetare pentru anul 2009.

Flutur a arătat că în cursul acestui an priorităţile sunt alocarea de fonduri pentru cofinanţarea proiectelor europene, precum şi pentru investiţii în infrastructură. Preşedintele CJ Suceava a arătat că având în vedere criza economică, este posibil ca instituţia pe care o conduce să reducă cheltuielile materiale şi de personal. „Probabil vom merge şi pe reduceri de salariaţi, dar şi pe reducerea sporurilor şi a tuturor acelor avantaje anunţate zilele trecute de premierul României, cum ar fi plata orelor suplimentare”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ va scăpa de clădirile şi terenurile care nu sunt folosite.
 Vizualizări articol: 1554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CJ va scăpa de clădirile şi terenurile care nu sunt folosite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei