Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2009 - Anul XIV, nr. 14 (4000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ fără Dumnezeu

Biserici sparte una după alta, în zona Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Două biserici din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi una din comuna Sadova au fost sparte în ultimele zile, poliţiştii fiind siguri că este vorba de acelaşi autor. Individul a mai spart şi biroul unui preot, luând din interior suma de 500 de euro.

Hoţul şi-a încercat de două ori norocul la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Câmpulung, în noptea de 6 spre 7 ianuarie, şi cea de 9 spre 10 ianuarie.

Într-un caz a fost vorba doar de o tentativă de furt, în timp ce a două oară individul a pătruns în interior, furând bani din cutia milei, dulciuri şi băutură, valoarea prejudiciului fiind estimată la 500 de lei.

Tot în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, hoţul a pătruns în biroul preotului de la Biserica Izvorul Tămăduirii din Câmpulung Moldovenesc, (aflată încă în construcţie) de unde a luat 500 de euro. Conform declaraţiilor preotului, banii erau strânşi ca donaţii pentru lucrările de la locaşul de cult. După câteva zile de pauză, la finele săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au mai fost sparte două biserici. Cea din Gura Sadovei, comuna Sadova, de unde au fost sustraşi 82 de lei şi mai multe bunuri alimentare, şi biserica Sâhla din Câmpulung Moldovenesc, aparţinând de Parohia Maicii Domnului, de unde hoţul a luat numai un cuţit şi o sticlă de vin.

Ca mod de operare, acesta forţează uşile sau geamurile bisericilor. Poliţiştii subliniază că aceste furturi se produc pe fondul măsurilor de siguranţă aproape inexistente la biserici, multe fără nici un fel de sisteme de alarmă, iar altele cu acestea nefuncţionale ori dezactivate tot timpul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biserici sparte una după alta, în zona Câmpulung .
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biserici sparte una după alta, în zona Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei