Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2009 - Anul XIV, nr. 14 (4000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue va fi una dintre gazdele galei Brit Awards 2009

Ediţia din 2009 a galei Brit Awards va fi prezentată de Kylie Minogue şi de actorii James Corden şi Mathew Horne, cunoscuţi din sitcomul "Gavin and Stacey", difuzat de BBC, informează telegraph.co.uk.

Printre celebrităţile care vor participa la gala Brit Awards mai figurează trupa Kings of Leon, Duffy şi Girls Aloud. În urmă cu o săptămână, organizatorii au anunţat că celebra trupă irlandeză U2 va concerta, de asemenea, în cadrul acestei gale, la care trupa Pet Shop Boys va primi un premiu pentru extraordinara contribuţie adusă muzicii.

După ce vor fi anunţate nominalizările la cele 11 categorii de premii, marţi seară, fanii vor putea să voteze câştigătorii categoriilor "cea mai bună interpretare live", "cel mai bun artist solo britanic" şi "cel mai bun debut".

Marea câştigătoare a galei din 2008 a fost trupa Take That, care a obţinut premiile pentru cea mai bună interpretare live şi cea mai bună piesă britanică.

The Brits Academy, alcătuită din aproximativ 1.000 de specialişti din industria muzicală şi critici, va stabili câştigătorii celorlalte opt categorii.

Gala Brit Awards va avea loc pe 18 februarie, la Earls Court Exhibition Centre din Londra.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a fost recompensată cu un premiu special la gala Brit Awards 2008, în semn de recunoaştere a contribuţiei sale la dezvoltarea muzicii pop.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în luna mai a anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue va fi una dintre gazdele galei Brit Awards 2009.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue va fi una dintre gazdele galei Brit Awards 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei