Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 dec 2008 - Anul XIII, nr. 295 (3976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Spitalul Suceava

Vasile Rîmbu le-a pus gând rău salariaţilor care nu corespund cerinţelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Destinele celei mai mari unităţi sanitare sucevene, Spitalul Judeţean de Urgenţă, au fost preluate, ieri, de Vasile Rîmbu, numit în funcţia de conducere prin Ordin de ministru, în a doua jumătate a lunii noiembrie.

În prima sa zi de lucru, Rîmbu a avut o întrevedere cu membrii comitetului director, împreună cu care a stabilit paşii de urmat în vederea atingerii obiectivelor pe care şi le-a propus de la preluarea mandatului.

„Am solicitat managerului financiar contabil, de resurse umane şi medical un inventar al atribuţiilor şi lucrărilor pe care le au, precum şi propuneri pentru ducerea lor la îndeplinire. Vreau să analizez la ce nivel se află veniturile şi cheltuielile spitalului pe ultimele 11 luni. Mi-am propus inclusiv o analiză a situaţiei financiare pe fiecare secţie în parte, iar după ce vom identifica punctele tari şi punctele slabe, vom căuta şi posibilităţile de îmbunătăţire a activităţii”, a spus noul director.

 

Vrea să reducă cheltuielile de orice fel

Vasile Rîmbu a apreciat că Spitalul Suceava are o imagine pozitivă, „fiind foarte bine cotat la nivel naţional” şi a precizat că intenţionează să îmbunătăţească actualii parametri.

„Legat de aceste priorităţi, vom acţiona cu întregul comitet director pentru asigurarea resurselor necesare, şi mă refer la cele materiale, umane şi financiare, pentru ca obiectivul de îmbunătăţire a calităţii actului medical să fie serios susţinut”, a spus noul şef al celei mai mari unităţi sanitare din judeţ.

El a menţionat că, prin prisma actualei crize economice mondiale, una dintre priorităţi o reprezintă reducerea cheltuielilor de orice fel, dar a adăugat că măsura va fi aplicată astfel încât să nu afecteze bunul mers al activităţii.

Vasile Rîmbu a arătat că va face şi o evaluare atentă a performanţelor obţinute de fiecare angajat în parte, iar salariaţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi redistribuiţi în alte sectoare. Totodată, el a subliniat că unul din planurile imediate vizează finalizarea într-un timp cât mai scurt al procesului de securizare a unităţii, astfel încât accesul în incintă a persoanelor neautorizate să fie restricţionat.

 

Dornic să schimbe imaginea „de bazar” a spitalului

„E prea multă aglomeraţie în spital, care are pur şi simplu o imagine de bazar”, a punctat Vasile Rîmbu, adăugând că se va înscrie la cursul de management sanitar cu prima ocazie, astfel încât până la organizarea concursului pe post, de către ministerul de resort, să îndeplinească şi această cerinţă.

Vasile Rîmbu este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice. Şi-a început activitatea ca economist la actuala societate comercială Mobstrat Suceava, iar în perioada 1991 – 2004 a fost comisar şef adjunct şi respectiv comisar şef al Gărzii Financiare. Din 2004 şi până la numirea sa la conducerea Spitalului Suceava a fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Rîmbu le-a pus gând rău salariaţilor care nu corespund cerinţelor.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Vasile Rîmbu le-a pus gând rău salariaţilor care nu corespund cerinţelor3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spagatistul sef trimis de
(16 dec 2008, 15:13:26
asta se vrea numai sef si nimic altceva. nu m-ar mira sa-l vad si arhiepiscop
2.   Cade trimis de
(16 dec 2008, 18:20:54
Punem pariu ca daca nu are culoare politica care trebe , va pleca dupa 01 ianuarie 2009 !
3.   Haha trimis de
(16 dec 2008, 22:35:25
Bai Rimbu, ai uitat cum ai inecat Vinalcoolul? Acum urmeaza sa omori Spitalul?
4.   VREM DREPTATE trimis de
(17 dec 2008, 10:43:19
Domnule RAMBU, daca tot reduceti cheltuielile in spital atunci mi se pare de bun simt sa faceti o cerere la FINANTE sa ne reduca si noua sucevenilor suma pe care trebuie sa o platim ca si contributie la SANATATE.

Daca tot ne vom interna in spital si nu vom primi decat banala Penicilina pt ca dvs vreti sa reduceti cheltuielile ...atunci si noi trebuie sa platim mai putin daca primim din ce in ce mai putin !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei