Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 dec 2008 - Anul XIII, nr. 295 (3976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Ucisă, nu sinucisă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
A fost ucisă ori şi-a luat singură viaţa? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun toţi cei care o ştiau pe Diana Andreea Maloş din timpul vieţii, dar şi cei care o cunosc pe aceasta de când tânăra suceveancă a trecut la cele veşnice, şi pe primul loc în topul subiectelor preferate de Dan Diaconescu şi telespectatorii OTV. Cert este că Diana nu mai este. Diana Andreea Maloş, o domnişoară care a ajuns să fie cunoscută ca o fată frumoasă foc după ce a apărut la televiziunea poporului bârfitor şi a ajuns să fie cunoscută ca un cal breaz după ce a adunat, cu sârg, sute de absenţe la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava până când a fost exmatriculată.

În România, politicienii îi invită pe adversari să le numere ouăle sau spun în gura mare, hăhăindu-se, că nu ştiu care personaj face politică cu fundul.

În România, a făcut carieră un interviu pe care Gigi Becali l-a dat pe partea economică.

Înainte de meciurile importante, galeriile echipelor de fotbal Steaua, Dinamo şi Rapid îşi fac provizii de mure pe care, apoi, le dau, cu generozitate, la toate cartierele conectate la reţelele de cablu TV. 

Sexy-brăileanca, Tarky şi alte nume vestite ale micului, chiar prea micului ecran, îşi dau în petec de fiecare dată când moderatorii aflaţi în goană după senzaţional vor să mulţumească poporul român avid de distracţii pe cinste. 

Paginile ziarelor colorate sunt pline de fete despuiate care pozează în poziţii vulgare, de spui că toate se parfumează numai cu „Vulgari”, şi care spun cu seninătatea dată de lejeritatea cu care neuronul stă tolănit la umbră în cutia craniană, că vor să ajungă prezentatoare TV sau foto-modele. 

Sânii şi fundurile atrag privirile hulpave ale parlamentarilor burtoşi cu jeep, ale moşneguţilor cu conturi bancare dodoloaţe sau ale băieţilor de băieţi care trag la fiare şi de „fiarele” care îşi etalează buricele penetrate de piercing-uri pe stradă, pe sticlă sau în reviste.

Cheia succesului nu mai este de mult de găsit în şcoală. Cheia succesului stă în buzunarul de la pantalonii de stofă ai omului de afaceri, în buzunarul de la blugii băiatului de bani gata sau în buzunarul treningului borfaşului care culege taxa de protecţie aşa cum culeg copiii floricele pe câmpii. 

O fată frumoasă de 18 ani este prada sigură a unui sistem format din facturile la întreţinere neachitate, felia de pizza prea scumpă, maşina de fiţe care face mai mult cu ochiul decât cu farul, cocalari, traficanţi şi consumatori de droguri, proxeneţi, oameni de afaceri consumatori de carne proaspătă, băieţi cu ceafa lată, ţepari, escroci sentimentali, etc.

Pe Diana Andreea Maloş n-a strâns-o de gât nici vreo mână criminală, şi nici de ştreangul pe care, spun anchetatorii, şi l-a pus singură sub bărbie. Diana a fost sugrumată de sistem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ucisă, nu sinucisă!.
 Vizualizări articol: 2419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 17 voturi
Ucisă, nu sinucisă!4.5517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarat si rece trimis de
(16 dec 2008, 21:11:56
Chiar si la o prima vedere a unei vesti de acest fel, iti vin in minte prea multe idei, toate ducand la o singura concluzie, traim intr-o societate infecta care nu evita sa stupefieze prin extreme expuse. Incepem cu certitudine sa deviem de la linistea pe care uneori trebuie sa o cumparam scump, din orice sertar al statului sau al societatii. Daca nu impinsi de functia pe care o detin, poate in calitate de parinti, cei care investigheaza acest caz ar trebui sa se ingrijorere ca situatia vietuirii in Suceava a devenit o lupta crancena impotriva atator piedici care usuca dorinta de viata si copilaria prea multor tineri. Ma intreb cate vesti circula acum in spatele cortinelor unde se negociaza verdictul nestiut de presa sau de simplii cetateni ahtiati dupa barfa. Peste putin se va asterne praful si peste acest caz, dar ochii care au privit aceasta moarte cu seninatate vor alege intr-o zi o noua tinta. Cine va fi vinovat atunci? Din nou tineretea si nebunia varstei? Ma indoiesc.
2.   PUTIN SPUS trimis de
(18 dec 2008, 19:33:47
IN OPINIA MEA, CAUZA **** EI ESTE CHIAR VIATA DESTRABALATA PE CARE A TRAITO.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei