Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 dec 2008 - Anul XIII, nr. 295 (3976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Baişanu şi Cotin au fost lăsaţi „cu faţa în soare” la concursul pentru funcţia de subprefect

Marţi, 16 Decembrie 2008 (15:43:25)

Candidaţii pentru postul de subprefect al judeţului Suceava, Alexandru Băişanu şi Gheorghe Cotin, nu au mai susţinut examenele pentru ocuparea acestei funcţii. Cei doi s-au prezentat astăzi la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru a demonstra că deţin cunoştinţele necesare pentru ocuparea funcţiei vacante, însă s-au văzut nevoiţi să se întoarcă la Suceava, pe motiv că examenele au fost amânate. Aceasta deoarece cinci din cei şapte membri ai comisiei de concurs nu au binevoit să se prezinte la examen, motiv pentru care concursul va fi reprogramat.
 
Potrivit reprezentanţilor departamentului de comunicare al ANFP, nu se cunoaşte motivul pentru care membrii comisiei de concurs nu s-au prezentat la examinarea candidaţilor pentru funcţia de subprefect al judeţului Suceava. Aceleaşi surse au precizat că ANFP constată doar lipsa de cvorum a comisiei, urmând ca instituţia care scoate la concurs funcţia de subprefect să precizeze data la care va fi organizată următoarea examinare a viitorilor candidaţi.

 

Atât Alexandru Băişanu, cât şi Gheorghe Cotin au refuzat să facă vreun comentariu legat de anularea concursului pentru funcţia de subprefect al judeţului.

În condiţiile în care concursul pentru ocuparea funcţiei de subprefect a fost amânat, acest post va fi ocupat, în continuare, de către Angela Zarojanu. Aceasta a fost numită în această funcţie, cu titlu interimar, începând din data de 10 octombrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baişanu şi Cotin au fost lăsaţi „cu faţa în soare” la concursul pentru funcţia de subprefect.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Baişanu şi Cotin au fost lăsaţi „cu faţa în soare” la concursul pentru funcţia de subprefect3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SANDELE MAMA AI PIERDUT DIN NOU !!! trimis de
(16 dec 2008, 18:37:54
SARACUTUL CUM SE TINE GHINIONUL DE EL BATA I VINA SA I BATA PE CEI CARE II DORESC NUMAI BINELE SI NU VAD CA EL PRIBEGESTE DUPA UN CIOLAN DE ROS .....

CUM A PIERDUT EL CATEAUA LAICA CARE A ZBURAT CU CIOLANUL IN JURUL PAMANTULUI LASANDU-L CU BOTUL PE LABE IN ASTEPTAREA ZILEI DE MAINE CARE SA II OFERE UN DRESAJ CANIN UITANDU SE CUM CONTRACANDIDATA LUI A AJUNS INAINTEA LUI SA CANTE DUIOS PENTRU UN OS.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei