Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2008 - Anul XIII, nr. 276 (3957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Carte

Aurel Burciu a lansat ieri volumul „Introducere în management”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prorectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava prof.univ.dr. Aurel Burciu a lansat, în cursul zilei de ieri, un volum intitulat „Introducere în management”, lucrare pe care a coordonat-o şi la care şi-au adus aportul şi alte cadre universitare. Evenimentul de lansare a cărţii s-a bucurat de prezenţa a numeroşi oameni de afaceri, şefi de instituţii descentralizate şi colegi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din Suceava.

Alături de Aurel Burciu au fost prezenţi şi co-autorii volumului, respectiv Gabriela Prelipcean, Valentin Hapenciuc, Ionel Bostan, Carmen Năstase, Carmen Chaşovschi, Costică Roman, Mihai Popescu, Romulus Vancea şi Dumitru Dâmbru.

În cuvântul său, Aurel Burciu a subliniat faptul că lucrarea „Introducere în management” este „încununarea unei munci de şase ani”.

„În perioada 2002 – 2003 am fost bursier fullbright la Universitatea Centrală din Florida, după care aceeaşi bursă a obţinut-o şi colega mea, doamna Gabriela Prelipcean. După experienţa acumulată în SUA, dar şi prin contribuţia celorlalţi autori, am reuşit, după o muncă de şase ani, să edităm acest volum, care sper că va fi în folosul managerilor”, a declarat Aurel Burciu.

 

„Volumul creează o imagine clară a ceea ce înseamnă actul de management”

Prezentarea volumului a fost făcută de prof.univ.dr din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice – Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi, Alexandru Ţugui, care a precizat că lucrarea coordonată de Aurel Burciu este una complexă, care prezintă toate informaţiile de care are nevoie un manager.

„Este foarte important faptul că acest volum nu reprezintă munca unui singur specialist, ci are informaţii care acoperă toate funcţiile unei întreprinderi, şi mă refer aici, printre altele, la producţie, personal, sau contabilitate. Mai mult, volumul creează o imagine clară a ceea ce înseamnă actul de management”, a spus Alexandru Ţugui.

El a mai spus că volumul este unul actual, modern şi de actualitate, şi care prezintă managementul din perspectiva noilor tehnologii.

La rândul său, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, a subliniat activitatea profesorilor Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, arătând că volumul lansat ieri reprezintă şi o confirmare a profesionalismului cadrelor universitare sucevene.

De precizat că volumul „Introducere în management” tratează teme legate de etica în afaceri, misiunea şi obiectivele organizaţionale, strategii de afaceri, procesul decizional, structuri organizatorice în management, „construcţia” unei echipe de management, comunicarea şi controlul managerial, managementul internaţional şi cel public etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurel Burciu a lansat ieri volumul „Introducere în management”.
 Vizualizări articol: 1261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 11 voturi
Aurel Burciu a lansat ieri volumul „Introducere în management”2.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei