Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2008 - Anul XIII, nr. 276 (3957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Ioja: „Proiectele mele se pliază pe programul de guvernare al PNL şi pe necesităţile oamenilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Vatra Dornei, Cezar Ioja, a arătat că proiectele pe care le va susţine în Parlamentul României au fost realizate în concordanţă cu programul de guvernare propus de PNL pentru următorii patru ani, ţinând cont, în acelaşi timp, şi de necesităţile populaţiei din zona de munte.

„Oferta mea electorală este singura dintre celelalte programe ale candidaţilor care se pliază pe necesităţile oamenilor, dar care este realizată ţinând cont de prevederile programului de guvernare propus de PNL, singurul partid care a venit cu soluţii concrete, cu alocări bugetare bine fundamentate pentru rezolvarea problemelor populaţiei”, a declarat Ioja.

El a arătat că PNL a anunţat deja că în bugetul pe anul viitor, 11,4% din Produsul Intern Brut al României va fi alocat pentru pensii şi asistenţă socială, fiind cele mai mari sume alocate pentru rezolvarea acestor probleme.

Ioja a mai precizat că liberalii îşi propun să continue investiţiile în învăţământ, prin alocarea a 6% din PIB.

„Sumele vor avea ca destinaţie în special investiţiile în infrastructură, având în vedere că foarte multe şcoli şi grădiniţe necesită lucrări de modernizare. Iar ca viitor deputat voi sprijini administraţiile locale pentru a obţine fondurile de care au nevoie pentru reabilitarea unităţilor de învăţământ”, a subliniat Cezar Ioja.

 

„PNL dispune de soluţii concrete prezentate în programul de guvernare”

El a precizat că tot 6% din PIB se va aloca şi pentru infrastructura rutieră. Liberalul sucevean a arătat că localităţile în care candidează se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte infrastructura, motiv pentru care intenţionează să sprijine proiectele pe care primăriile le vor promova în vederea obţinerii finanţărilor de care au nevoie.

„Rolul meu va fi şi de a sprijini autorităţile locale, de a promova proiectele consiliilor locale, astfel încât fondurile guvernamentale să fie distribuite şi către localităţile din această zonă”, a spus Cezar Ioja.

El a mai adăugat că problemele legate de pensii, asistenţă socială, infrastructură şi agricultură au fost ridicate de către cetăţenii din localităţile colegiului în care candidează, precizând că liberalii au propus deja soluţii concrete pentru rezolvarea lor.

„Ceilalţi spun că vor reuşi să rezolve problemele oamenilor fără a prezenta sursele de finanţare. PNL dispune deja de soluţii concrete prezentate în programul de guvernare, care conţine şi alocările bugetare pentru fiecare în parte”, a mai precizat Ioja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioja: „Proiectele mele se pliază pe programul de guvernare al PNL şi pe necesităţile oamenilor”.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Ioja: „Proiectele mele se pliază pe programul de guvernare al PNL şi pe necesităţile oamenilor”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lista Candidatilor Patati - Catavencu trimis de
(22 nov 2008, 11:05:40
Cezar Ioja (PNL)

Om de afaceri si migrator politic: ApR, PRM, PNL. �n orasul sau, Vatra Dornei, la fel ca si pe forumurile ziarelor si posturilor de radio locale, se spune ca a facut bani din camatarie si proxenetism.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei