Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2008 - Anul XIII, nr. 276 (3957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Karolina Kurkova, cea mai sexy femeie din lume

Top modelul Karolina Kurkova se află pe prima poziţie a clasamentului celor mai sexy femei din lume, realizat de postul de televiziune E!, informează Reuters.

Kurkova, de naţionalitate cehă, a fost deja inclusă de revista Forbes în topul celor mai bine plătite top modele din lume, a primit din partea postului de televiziune E! şi titlul de "femeia cu cel mai misterios ombilic", după ce în presă au apărut nişte speculaţii despre faptul că aceasta are un ombilic extrem de neted.

Pe poziţia a doua în acest top al celor mai sexy femei din lume s-a clasat tot un supermodel, israelianca Bar Rafaeli, care are o relaţie cu actorul Leonardo DiCaprio, iar actriţa Angelina Jolie, care a născut gemeni în urmă cu câteva luni, a ocupat poziţia a treia.

"Nu este deloc un clasament axat doar pe Statele Unite, căci el conţine chipuri şi corpuri frumoase de pe toate cele şase continente", au declarat reprezentanţii postului E!.

Pe locul al patrulea s-a clasat modelul brazilian Gisele Bundchen, fostă iubită a aceluiaşi Leonardo DiCaprio, iar pe locul al cincilea se regăseşte actriţa Scarlett Johansson.

Locurile al şaselea şi al şaptelea au fost ocupate de alte două top modele de succes, brazilianca Adriana Lima, respectiv nemţoaica Heidi Klum. Ultimele trei poziţii din clasament au revenit, în ordine, actriţei spaniole Penelope Cruz, starletei italiene Manuela Arcuri şi cântăreţei columbiene Shakira.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Karolina Kurkova, cea mai sexy femeie din lume.
 Vizualizări articol: 3690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Karolina Kurkova, cea mai sexy femeie din lume3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei