Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2008 - Anul XIII, nr. 276 (3957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La intrarea pe serpentine

Doi motociclişti, accidentaţi de un taximetrist neatent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Doi tineri care se deplasau pe o motocicletă au ajuns la „urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava după ce un şofer de taxi i-a lovit cu maşina pe care o conducea. Accidentul s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 16.45, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava.

Cele două victime, Bogdan B. şi Raul Florin P., ambii în vârstă de 27 de ani, veneau dinspre Iţcani şi se îndreptau spre ieşirea pe Calea Unirii.

Valerian Ungureanu, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, cu numărul de înmatriculare SV-07-WMW, venea de pe sensul opus de mers şi a virat la stânga, pentru a intra pe serpentine. În timp ce efectua manevra, bărbatul a lovit motocicleta, trântindu-i la pământ pe cei doi tineri.

„Am făcut la stânga după ce am acordat prioritate unei maşini. Nu am văzut motocicleta deoarece era în spatele maşinii şi nu am mai putut să evit impactul. Nu aveam viteză, ambii băieţi s-au urcat pe picioarele lor în ambulanţă, nu aveau nimic grav”, ne-a spus Valerian Ungureanu, care lucrează pe o maşină de taxi înregistrată la Cristaxi.

Agenţii Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban, care au făcut cercetări la faţa locului, au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul, care nu a acordat prioritate. Cei dpi tineri au fost supuşi unor investigaţii amănunţite pentru a se verifica dacă nu au leziuni interne. Aceştia purtau caşti de protecţie, şi nici ei şi nici Valerian Ungureanu nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi motociclişti, accidentaţi de un taximetrist neatent.
 Vizualizări articol: 3371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Doi motociclişti, accidentaţi de un taximetrist neatent2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EU AM AVUT UN SOC trimis de
(22 nov 2008, 15:54:21
eu in momentul impactului veneam tot dinspre itcani....incercand sa intru pe serpentine....am lasat motocilistii sa ma depaseasca,iar la cateva secunde in fata mea am vazut cu au ,,zburat,,peste taxiu.Am avut un soc de moment,mai ales ca sunt insarcinata...nu stiu cat de repede o sa urc din nou la volan....puteam fi eu....E oribil sa vezi cum se circula fara a se respecta vreo regula de prioritate...

catalina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei