Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2008 - Anul XIII, nr. 276 (3957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amical

"Deputatul Bosancu din Burdujeni îl salută pe premierul Geoană"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„Deputatul Niculai Bosancu din Colegiul Suceava 2 Burdujeni – Salcea îl salută pe premierul Mircea Geoană”. Cu această propoziţie a fost întâmpinat ieri preşedintele PSD, Mircea Geoană, cu ocazia vizitei pe care a întreprins-o în cartierul Burdujeni.

Şeful social-democraţilor a oprit mai întâi la piaţa din Burdujeni, unde era aşteptat de oamenii conduşi de Niculai Bosancu.

Sosirea lui Mircea Geoană, dar şi a liderilor locali ai PSD, în frunte cu Gavril Mârza, a fost salutată de sucevenii prezenţi în zonă. Oamenii au ţinut să-şi spună păsurile şi le-au cerut liderilor social-democraţi să facă totul pentru a-i ajuta şi pentru a opri ofensiva portocalie.

Problema pensiilor a fost dezbătută în câteva scurte discuţii pe care Geoană le-a avut cu burdujenenii.

Manifestările de simpatie vizavi de preşedintele PSD au continuat şi pe traseul parcurs pe jos. De la piaţa Burdujeni, Mircea Geoană şi ceilalţi lideri PSD, ghidaţi de Niculai Bosancu, candidatul partidului pentru un loc de deputat în Colegiul Suceava 2 Burdujeni – Salcea, şi-au continuat traseul prin cartier.

În apropierea sensului giratoriu din Burdujeni, social-democraţii au intrat şi într-un magazin alimentar, unde au avut o discuţie cu oamenii care se aflau la cumpărături.

Vizita lui Mircea Geoană s-a terminat în zona staţiei de autobuz Orizont.

„Prin prezenţa preşedintelui Mircea Geoană am dorit să transmitem un mesaj privind susţinerea la nivel naţional a proiectelor noastre. Tot ceea ce mi-am propus şi le-am expus deja oamenilor se va şi concretiza, iar preşedintele PSD este garanţia că încercările noastre de a schimba societatea în bine se vor materializa. Nici un partid nu este mai aproape de nevoile oamenilor în afară de PSD, iar acest lucru se va resimţi în toate domeniile de activitate după ce vom reveni la putere”, a spus Niculai Bosancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Deputatul Bosancu din Burdujeni îl salută pe premierul Geoană".
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
"Deputatul Bosancu din Burdujeni îl salută pe premierul Geoană"3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADEVARUL! trimis de
(24 nov 2008, 07:53:24
PAI CUM SA MAI CREDEM CA PSD MARESC PENSIILE DACA EI AU TRANSFORMAT TOTZI BATRANI DIN TZARA IN CERSHETORI CU PENSII DE MIZERIE!OARE NU COMUNISHTI DIN PSD AU DISTRUS ECONOMIA?OARE NU COMUNISHTI DIN PSD FACEAU LICITATZII LA TOATE CLADIRILE FARA SA MAI ANUNTZE ALTZI CONCURENTZI?OARE NU EI AU FOST DE LA REVOLUTZIE IN COACE LA PUTERE?IN PATRU ANI DE ZILE BASESCU A FACUT MAI MULT DECAT AU FACUT EI IN TOATA GUVERNAREA LOR DE ESCROCI SHI PUTEA SA FACA SHI MAI MULTE DAR LAU DEMIS ORI NU LA LASAT SA FACA REFORMA IN TZARA CA SA NU CUMVA SA MAI CASHTIGE UN MANDAT!NU VA LASATZI INSHELATZI CA ASHTIA DACA VIN LA PUTERE VOR DA VINA TOT PE BASESCU CA EL A BAGAT TZARA IN CRIZA SHI ACUMA OR SA O JEFUIASCA DIN NOU!MERGETZI LA VOT SHI FACETZI O NOUA REVOLUTZIE FARA COMUNISHTI!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei