Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2008 - Anul XIII, nr. 267 (3948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs internaţional

Suceveni calificaţi în finala „Global Management Challenge”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Echipa de suceveni din cadrul Clubului Antreprenorial Studenţesc (CASt), de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, denumită „Fs1SEAP”, formată din Roxana Apetri, Ştefan Vaculişteanu, Andrei Mareniuc, Marius Simion Toma şi Nicolae Tanasuc, s-a calificat în finala naţională a concursului internaţional „Global Management Challenge”, care va avea loc pe 19 noiembrie, la Braşov.

Din cele 64 de echipe calificate în cea de-a doua etapă a competiţiei, care iniţial a reunit 128 de echipe concurente, doar 8 vor concura în finala de la Braşov, respectiv echipa care s-a clasat pe locul întâi în grupa din care a făcut parte.

De 27 de ani, „Global Management Challenge” reprezintă cea mai importantă competiţie de management strategic din lume, care se adresează atât managerilor, cât şi studenţilor.

Concursul, la care au participat până în prezent peste 350.000 persoane, se bazează pe un simulator interactiv de business creat de un grup de cercetători în management de la Universitatea Strathclyde din Scoţia.

Preşedinta Clubului Antreprenorial Studenţesc(CAS), Roxana Apetri, a spus că principala caracteristică a competiţiei este faptul că participanţii sunt puşi să ia decizii atât strategice, cât şi operative în toate ariile de management ale companiei: analiza condiţiilor financiare, planificarea producţiei (cantitatea, gama de produse, mijloacele de producţie), marketing (preţuri, cheltuieli de promovare şi publicitate), cercetare şi dezvoltare, vânzări, managementul resurselor umane, management în situaţii de criză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveni calificaţi în finala „Global Management Challenge”.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveni calificaţi în finala „Global Management Challenge”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei