Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2008 - Anul XIII, nr. 267 (3948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Guguştiuc, eu sunt Turcu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Respiro pentru Dorinel Munteanu, din două direcţii. Cupa nu mai figurează pe agendă încă de pe vremea înaintaşului său Lăcătuş, iar campania electorală îl împiedică pe tartorul Gigi să-l ia în tărbacă în văzul lumii. Că l-o tăvăli puţin în particular, la palat, e altă chestiune. Au fost voci în media care binecuvântau alegerile, singurul mod prin care legea îi poate pune căluş lui Gigi. Dar, după cum se ştie, nimic nu se pierde, totul se conservă. Un alt glăscior se face auzit din ce în ce mai des şi mai viguros în eterul fotbalului românesc. După ce a scăpat în lume porumbelul cu "emenangita", investitorul sportiv şi restauratorul de cultură Vasile Turcu nu s-a ascuns, nu s-a ruşinat, nu s-a potolit... Că doar "bagă bani" şi asta îi dă dreptul! Fraza e completă, îi dă dreptul să orice. Numai că el bagă bani la Dinamo şi se pare că asta îi dă dreptul să-i porcăiască pe toţi ăilalţi de la celelalte echipe. Nu că respectivii ar fi nişte nuferi, "dar totuşi"...

Deunăzi, Sile Turcu s-a încontrat cu Zotta de la Rapid. Deşi era rândul celor din Ghencea să se certe cu cei de sub Grant, le-a ţinut Turcu locul, că doar se menţine în formă. Habar n-am cine a aruncat primul cu epitetele, cert este că apoi am văzut titluri de-o şchioapă cu citate din vocabularul beligeranţilor. Iar o exprimare de-a lui Turcu m-a emoţionat până la imprecaţie. Cică făptura sa oricum nu trebuia să se pună la mintea lui Zotta fiindcă acesta este un amărât de angajat care trăieşte din banii altora! Aşadar, după neuronii acestui individ, angajaţii stau la mila patronilor, nicidecum nu-şi aduc vreo contribuţie la propulsarea lor spre tot feluri de topuri de bogătaşi! Ştie conu' Turcu ce ştie, că dacă stătea pe munca salahorilor nu mai ajungea el să finanţeze ditamai clubul. Contractele cu statul nu cu roaba se fac. Şi uite aşa se alege câte unul cu aură de băiat deştept. Dar aşa, per total, făcând abstracţie de bani şi combinaţii, expresia lui Rednic, "proştii mei cu trabucuri", nu e chiar o figură de stil. Şi păcat că Turcu nu şi-a oferit şi el un colegiu, district, colhoz sau cum s-o numi, pentru a fi şi el trecut la index în campania electorală.

Uşor anecdotic deznodământul: probabil umilit de postura sa de angajat, Zotta şi-a dat demisia!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guguştiuc, eu sunt Turcu!.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Guguştiuc, eu sunt Turcu!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei