Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2008 - Anul XIII, nr. 267 (3948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumiri

Flutur acuză Guvernul că tergiversează desemnarea operatorului de gaz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a acuzat Guvernul României şi Ministerul Finanţelor Publice că tergiversează organizarea licitaţiei pentru desemnarea unui operator pentru furnizarea gazului metan în 18 localităţi ale judeţului.

Flutur a explicat că instituţia pe care o conduce a solicitat Ministerului Finanţelor demararea procedurilor pentru organizarea licitaţiei pentru desemnarea operatorilor în două zone ale judeţului. Este vorba despre zona Câmpulung Moldovenesc – Pojorâta (cu 10 localităţi incluse) şi Drăguşeni – Bogdăneşti – Boroaia (opt localităţi).

„Nu s-a mişcat nimic până în prezent. Din păcate municipiul Câmpulung Moldovenesc este din nou într-o situaţie foarte delicată. Şi cer Guvernului României să găsească soluţii pentru că este treaba lor să găsească soluţii pentru operator. Îndată se face un an de când a fost domnul Tăriceanu la Câmpulung Moldovenesc şi s-a pozat acolo cu bătrâni care se încălzeau cu sticle cu apă. Însă nici până acum Ministerul Finanţelor nu a scos la licitaţie operatorul pe acea zonă”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a arătat că în lipsa unui operator de gaz metan, primăria Câmpulung Moldovenesc a formulat deja o solicitare către Guvernul României pentru asigurarea fondurilor pentru achiziţionarea de combustibil lichid uşor. Asta în condiţiile în care dacă ar fi existat un operator de gaz metan, pentru centrala termică din Câmpulung Moldovenesc s-ar fi folosit acest combustibil.

El a mai precizat că instituţia pe care o conduce intenţionează să trimită Ministerului Finanţelor o altă solicitare pentru organizarea licitaţiei în vederea desemnării unui operator pentru încă 16 localităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză Guvernul că tergiversează desemnarea operatorului de gaz.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur acuză Guvernul că tergiversează desemnarea operatorului de gaz1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei