Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2008 - Anul XIII, nr. 267 (3948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Mihai Vitcu vrea şanse egale la învăţătură pentru copiii de la ţară

Miercuri, 12 Noiembrie 2008 (16:46:56)
Candidatul PDL la un mandat de senator în colegiul Fălticeni, Mihai Vitcu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că militează pentru ca toţi copiii din mediul rural să aibă şanse egale la învăţătură şi acest lucru s-ar putea realiza prin creşterea cuantumului burselor. Vitcu a arătat că judeţul Suceava este pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte numărul cererilor de burse „Bani de liceu”, cu 13.063 solicitări, din 165.000 de cereri, la nivel naţional. În judeţ, numai din cele trei colegii naţionale din municipiul Fălticeni sunt 2.143 de cereri, ceea ce arată, declară Mihai Vitcu, nivelul scăzut al veniturilor populaţiei din această zonă.Vitcu a mai arătat că, de la începutul campaniei electorale, a străbătut localităţile din colegiul în care candidează şi a constatat că localnicii se confruntă cu probleme care trenează de ani de zile, cum ar fi, de exemplu, amenajarea drumului Dolhasca-Vultureşti, dar are convingerea că în timpul mandatului şefului său de partid, Gheorghe Flutur, la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, astfel de situaţii îşi vor găsi rezolvarea. Candidatul PDL la un mandat de senator de Fălticeni a mai spus că la alegerile din 30 noiembrie mizează atât pe votul foştilor săi colegi de la PSD, „care mă cunosc”, cât şi a celor actuali, din PDL, „care mă susţin în momentul de faţă”. Totodată, Mihai Vitcu a ironizat avalanşa de iniţiative cu care candidaţii la alegerile parlamentare se prezintă în faţa electoratului şi a spus că aceştia „ar avea nevoie de două, trei legislaturi numai pentru a le dezbate”. El a mai precizat că refuză agresivitatea în afişaj şi limbaj şi preferă să-şi axeze campania electorală pe discuţiile directe cu alegătorii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Vitcu vrea şanse egale la învăţătură pentru copiii de la ţară.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihai Vitcu vrea şanse egale la învăţătură pentru copiii de la ţară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei