Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul de Şcheia a ajuns la 200 de fini de cununie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou lot de „cupluri de aur” din comuna Şcheia se va îndrepta duminică spre altar pentru a-şi reînnoi jurămintele şi a readuce un nou suflu în viaţă. Este vorba de 19 perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi cărora Primăria şi Consiliul Local le organizează nunta de aur. Naş le va fi chiar primarul localităţii, democrat liberalul Vasile Andriciuc, care a ajuns deja la aproape 200 de fini de cununie, majoritatea fiind trecuţi bine de 70 de ani.

Cuplurile de aur vor avea parte de o slujbă de mulţumire mâine, începând cu ora 11.30, la mănăstirea Sf. Ilie, slujbă ce va fi oficiată de un sobor de preoţi din comuna Şcheia. Masa, felicitările şi „bătutele la podele”, după cum s-a exprimat primarul Andriciuc, vor avea loc la un restaurant din satul Sf. Ilie.

„Cuplurile de aur vor avea parte de o masă cu de toate, iar atmosfera le va fi asigurată de artiştii locali. Sperăm ca frumoasele cupluri să-şi depene amintirile din cei 50 de ani petrecuţi împreună”, a spus Andriciuc. Pe lângă masă şi dans, Primăria şi Consiliul Local Şcheia au pregătite pentru cele 19 cupluri de aur diplome de recunoştinţă, flori pentru doamne şi sticle de şampanie pentru domni.

„Facem astfel de evenimente în semn de respect faţă de bătrânii noştri, dar şi ca un lucru educativ pentru ceilalţi cetăţeni din comună”, a explicat primarul. Evidenţele Primăriei arată că cele 19 cupluri care vor fi sărbătorite mâine au 43 de copii, 78 de nepoţi şi 14 strănepoţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul de Şcheia a ajuns la 200 de fini de cununie.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Primarul de Şcheia a ajuns la 200 de fini de cununie2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei