Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Indivizii acuzaţi că au înjunghiat un taximetrist, prinşi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cei doi indivizi acuzaţi că, în urmă cu aproape două săptămâni, au înjunghiat de 13 ori un taximetrist din municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost prinşi.

Norbert şi Poaghi Cechei (fraţi), din comuna Blazuri, judeţul Satu Mare, au fost aduşi zilele trecute la Poliţia Câmpulung Moldovenesc şi audiaţi.

Luaţi la întrebări de anchetatori, cei doi au mărturisit că ei sunt clienţii care l-au băgat în spital pe Nicolae Hrehorciuc (77 de ani).

Fraţii Cechei au povestit tot ce s-a întâmplat, precizând că doar unul dintre ei l-a înjunghiat pe bătrânul taximetrist.

Anchetatorii au cerut să se stabilească dacă agresiunea comisă asupra şoferului de taxi nu se încadrează la tentativă de omor, însă medicii legişti au opinat că viaţa lui Nicolae Hrehorciuc nu a fost pusă în pericol, bătrânul având nevoie de 22-23 de zile de îngrijiri medicale.

În aceste condiţii, fraţii Cechei au fost lăsaţi să plece înapoi la domiciliul lor, însă vor trebui să revină la Câmpulung Moldovenesc, pentru a da cu subsemnatul la procuror, fiind cercetaţi pentru vătămare corporală.

Pe data de 12 octombrie a.c., cei doi au luat un taxi din Câmpulung Moldovenesc şi i-au cerut şoferului (Nicolae Hrehorciuc) să-i ducă la până la herghelia Lucina.

Când au ajuns la destinaţie, Norbert şi Poaghi Cechei, care lucrau ca muncitori sezonieri la recoltarea fânului în zona Cârlibaba, i-au solicitat taximetristului să mai meargă cu ei câţiva kilometri, însă, pentru că drumul era foarte stricat, acesta i-a refuzat.

În acel moment, şoferul a fost atacat de cei doi, unul dintre ei scoţând un cuţit şi lovindu-l de nu mai puţin de 13 ori.

Victima a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu plăgi înjunghiate superficiale în zona cervicală, braţe, zona toracică şi coapse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizii acuzaţi că au înjunghiat un taximetrist, prinşi de poliţie.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Indivizii acuzaţi că au înjunghiat un taximetrist, prinşi de poliţie1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei