Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Amenzi pentru proprietarii maşinilor cu anunţ de vânzare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Proprietarii autoturismelor scoase la vânzare pe străzile Sucevei vor fi amendaţi cu sume de până la 2000 de lei, de poliţiştii comunitari care patrulează prin oraş.

Primăria Suceava a luat această decizie ca urmare a transformării centrului oraşului în târg auto, zeci de maşini, majoritatea aduse de peste hotare, fiind expuse zilnic pe trotuarele din preajma Casei de Cultură, cu afişul de vânzare lipit pe geam.

„Nu putem tolera ca zonele centrale să fie zilnic sufocate de prezenţa maşinilor scoase la vânzare, care ocupă locurile de parcare în zone intens circulate. Maşinile pot fi scoase la vânzare doar în târgurile auto, în locurile special amenajate în acest scop, iar cei care nu înţeleg acest lucru vor plăti scump”, a declarat viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc.

 

Poliţiştii comunitari, autorizaţi să dea amenzi proprietarilor de maşini

În acest sens, municipalitatea a elaborat un nou regulament de funcţionare a Poliţiei Comunitare, care dă agenţilor comunitari mai multe atribuţii, dar şi puteri sporite.

În cadrul acestui regulament există un pasaj care se referă special la amendarea proprietarilor autoturismelor scoase la vânzare pe domeniul public.

„Se interzice expunerea spre vânzare a vehiculelor de către persoane fizice sau juridice, în alte spaţii decât cele special amenajate şi autorizate conform legii”, spune textul unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, prin care se stabilesc măsuri contra celor care abuzează astfel de domeniul public.

În baza deciziei Consiliului Local, poliţiştii comunitari vor putea da amenzi cuprinse între 500 şi 1000 de lei persoanelor fizice care îşi expun spre vânzare maşinile pe străzile Sucevei, în vreme ce pentru persoane juridice, amenda este cuprinsă între 1000 şi 2000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi pentru proprietarii maşinilor cu anunţ de vânzare.
 Vizualizări articol: 3440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Amenzi pentru proprietarii maşinilor cu anunţ de vânzare3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idiotenie trimis de
(25 oct 2008, 11:33:59
Daca masina e parcata regulamentar, in parcare publica , eu imi pun ce vrea muschiul meu in masina.Merg cu ea unde am treaba, o parchez regulamentar, imi fac treaba , plec mai departe, care e problema? Si sa ma scuze cititorii dar majoritatea "politistilor" comunitari sunt niste "ciobani" cu 8 clase.O tentativa de politist comunitar de asta s-a luat intr-o zi de mine sa ma legitimeze sa faca el pe dreq in 4, i-am zis in fata "nenea" dupa ce ca puti a alcool , vorbesti urat mai faci si aia mare. In 3 sec s-a evaporat.
1.1  RE: Idiotenie trimis de
(25 oct 2008, 12:01:30
Asa e, ai perfecta dreptate. E aberant ce au hotarit astia. Cum naiba sa ma amendeze pentru ca mi-am pus o hirtie pe geam, in interiorul masinii, iar masina e parcata regulamentar?
2.   ? trimis de
(25 oct 2008, 12:29:10
Bai, astia de la primarie sunt ori incumpetenti ori nesimtiti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei