Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Mîrza se oferă să-l sprijine pe Flutur să obţină bani la CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, i-a sugerat, ieri, actualului preşedinte al CJ, Gheorghe Flutur, să meargă la primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu şi să solicite alocarea de fonduri pentru plata diferenţelor salariale ale angajaţilor de la Direcţia de Asistenţă Socială. „Dacă are nevoie de susţinere, îl susţinem”, a declarat Gavril Mîrza.

El i-a reamintit actualului preşedinte Gheorghe Flutur că vechiul CJ nu a repartizat sumele bugetare, ci „a acceptat împărţirea făcută de Petrică Ropotă, la Direcţia de Finanţe Publice, discipolul preşedintelui PD-L Suceava, Flutur Gheorghe”.

„În cadrul CJ s-a adoptat un buget cu votul inclusiv al consilierilor PD-L şi s-a adoptat un buget atât cât a fost repartizat de Guvernul Alianţei D.A. Nu puteai să împarţi altceva. Banii n-au plecat în altă parte, iar la CJ s-au repartizat bani şi la un capitol care se cheamă co-finanţare la proiectele cu finanţare europeană. În şedinţa trecută s-au luat o parte din fondurile de acolo şi s-au dat la <cornul şi laptele>, doar nu s-au adus bani de acasă de la Flutur sau de la Cadariu pentru corn şi lapte. S-a făcut o simplă rectificare de buget, care a fost marele efort cu care se laudă cei de la PD-L?”, a spus liderul PSD.

 

Mihai Vitcu îşi laudă preşedintele, indiferent care este acesta

Gavril Mîrza a mai precizat că acuzele lui Gheorghe Flutur legate de aprobarea majorărilor salariale pentru angajaţii de la Asistenţă Socială sunt nefondate, deoarece acestea au fost câştigate de salariaţi în cadrul negocierii contractului colectiv de muncă.

Sumele necesare majorărilor salariale nu aveau cum să fie prinse în buget deoarece, a explicat Mîrza, bugetul a fost votat în luna noiembrie a anului trecut, iar contractul colectiv de muncă a fost negociat în decembrie.

„Dacă la acea vreme nu existau resurse, bugetul trebuia rectificat. Dar pentru asta trebuie să existe experienţă şi pricepere. Probabil e mai uşor să ţipi decât să pui osul la treabă şi să rezolvi cu competenţă problemele cu care te confrunţi”, a comentat Gavril Mîrza.

El nu l-a uitat nici pe fostul său coleg de partid şi de consiliu judeţean Mihai Vitcu, acum membru PD-L şi candidat din partea acestui partid la un mandat de senator în acelaşi colegiu în care candidează şi Mîrza, la Fălticeni.

„Acest domn, care până mai ieri mă lăuda şi mă proslăvea, acum mă critică de mă rupe, deoarece suntem contracandidaţi. Promit că  îi voi da în presă laudele la adresa mea şi criticile la adresa actualului preşedinte pe care îl laudă, să aibă populaţia o imagine clară asupra caracterului şi a moralei de care vorbeşte cu atâta patos”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza se oferă să-l sprijine pe Flutur să obţină bani la CJ.
 Vizualizări articol: 1477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Mîrza se oferă să-l sprijine pe Flutur să obţină bani la CJ1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Dacă mâine ar avea loc alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe cine ați vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei