Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

GTC deschide vineri mall-ul Galleria Buzău şi până la sfârşitul anului şi pe cel de la Suceava

Globe Trade Center (GTC), parte a grupului israelian Kardan, în colaborare cu compania Aura Europe vor deschide, vineri, la Buzău, primul mall din reţeaua Galleria, urmând ca până la sfârşitul anului să fie inaugurate centre similare la Suceava şi Piatra Neamţ.

Cele două companii au anunţat la începutul anului trecut că intenţionează să dezvolte împreună o reţea de 20 de centre comerciale în România, în următorii ani. Complexuri Galleria vor mai fi construite la Piatra Neamţ, Suceava, Arad, Oradea, Bacău şi Târgu Mureş, se arată într-un comunicat al GTC.

Galleria Suceava va avea o suprafaţă construită de 15.000 metri pătraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GTC deschide vineri mall-ul Galleria Buzău şi până la sfârşitul anului şi pe cel de la Suceava.
 Vizualizări articol: 2093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
GTC deschide vineri mall-ul Galleria Buzău şi până la sfârşitul anului şi pe cel de la Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MALL trimis de
(25 sep 2008, 14:08:00
ARTICOL DE C.A.C.A.T .... SIGUR CA SI ACEST ZIAR CARE A DEVENIT DE TOT C.A.C.A.T.U.L .....
1.1  RE: MALL trimis de
(25 sep 2008, 18:36:12
Cu SELGROS nu ai dreptate,afacerea merge bine.
2.   Dorinta trimis de
(25 sep 2008, 14:29:10
Sa le dorim un faliment grabnic ! Cei de la Selgros cred ca isi blesteama zilele cand privesc cum afacerea s-a ruinat. Au bagat o gramada de bani si acum nu mai au cumparatori. La fel o sa pateasca toti cei care fac magazine fara sa gandesca inainte. Pe langa faptul ca sunt prea multe magazine pozitionarea lor devine critica. Metro e cel mai tare din acest punct de vedere, urmeaza Kaufland care e in mijlocul unei oaze de pensionari care vin zi de zi taraind dupa ei carucioarele cu patrujnel si ceapa. Carefour este extrem de prost asezat (accesul este foarte dificil si este posibil doar cu masina). Foarte bine va fi construit Billa (din nou un mijlocul unui cartier). Magazinele facute aiurea, doar pentru ca terenul a fost ieftin, nu prea au multe sanse. Cand se vor face magazine mai multe si mai decente si in Botosani, si astia nu vor mai veni la Suceava pentru cumparaturi, sa vezi atunci inchideri de magazine. Nu sariti cu gura sa criticati ce am spus aici - notati si vorbim in 5 ani.
2.1  RE: Dorinta trimis de
(25 sep 2008, 15:46:10
Sa sti ca ai dreptate.
2.2  RE: Dorinta trimis de
(25 sep 2008, 21:45:37
Daca ai iesit vreodata din tara,ai vazut ca aceste supermarketuri sunt amplasate undeva la iesirea din orase sau lcalitati.problema nu este ca acestea au un plasament negandit,ci lipsa banilor,lipsa masinilor si preturile la produse si carburanti.In ceea ce priveste acele magazine facute aiurea,dupa cum spui tu,trebuie sa intelegi ca ptr a avea profit si ati vinde produsele.mai trebuie si un management profesionist.Daca stii sa-ti vinzi produsele,nu trebuie sa te numesti Metro,Kaufland sau Carefour,etc.Iata un exemplu:ai un magazin pe o suprafata mica de aprox 100 m patrati,infiintezi o linie de autoservire,montezi cosuri ptr produse sau carucioare mici,camere de luat vederi,etc.Cumparatorul vine,ia un cos sau un carucior si daca tot are carucior nu cumpara numai paine ci ia mai multe produse,asadar iata doar un exemplu.Pana vor da faliment,vreau sa vad si mag Moll.O seara buna va doresc!
3.   Pentru IREAL , prost fara egal trimis de
(25 sep 2008, 21:54:03
Filozoful sulii , unde ai fi vrut mai desteptule sa fie amplasate ? la parterul blocului. O sa dea mata falimentu , mai ganganie fara creier

, te-ai gasit tu sa vii ci strategii.

Tu ce ai facut, cu ce te ocupi manarule?

Ori esti si tu un carcotas nedescoperit la timp.

3.1  RE: Pentru IREAL , prost fara egal trimis de
(25 sep 2008, 23:13:54
realistul pamantului, vezi ca esti prost ? Adica daca s-a dus dreaq UNIVERS'ALL , Selgros nu avea automat acceasi soarta ? De cate ori ai vazut parcarea de la Selgros plina ca cea de la Metro ? In Suceava sunt 2 supermarketuri en-gros: Metro - bine asezat si Selgros - la mama huciului , iar dintre cele en-detail , Kaufland e in mijlocul unui cartier si parcarea lui e tot timpul plina iar Carrefour e la mama huciului si pe jumatatea de parcare dinspre drum ar putea sa faca un parc ceva, pentru ca sigur va ramane nefolosita. Dar tu traieste in continuare realitatea vietii din Mihoveni .

3.2  RE: Pentru IREAL , prost fara egal trimis de
(25 sep 2008, 23:58:01
TU esti un mare trist, ca si vietatea IREALA care confunda un proiect de tip MALL cu SELGROS, KAUFLAND, CARREFOUR, METRO. Sunteti niste taranoi care habar-naveti pe ce lume traiti, nu va pricepeti, dar va dati cu parerea. PROSTILOR!!! hai, pa, la culcare ca maine dimineata trebuie sa fiti la taraba, in bazar!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei