Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2008 - Anul XIII, nr. 216 (3897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

Depozitul unui comerciant de ţigări, golit de hoţi cu camionul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bărbat din oraşul Gura Humorului, care se ocupă de mai bine de zece ani cu comerţul cu ţigări, s-a trezit peste noapte cu afacerea dată peste cap, hoţi care nu au fost încă prinşi de poliţie golindu-i depozitul în care îşi ţinea ţigările. Acţionând la pont, hoţii au comis furtul chiar după ce bărbatul a umplut depozitul cu 25 de baxuri de ţigări, lăsându-l fără marfă în valoare de 70.000 de lei.

 

Crede că a fost lucrat de concurenţă

Teodor Dragoş Spânu, în vârstă de 41 de ani, împreună cu soţia şi fratele, sunt înregistraţi ca asociaţie familială, desfăşurând activităţi de comerţ. Au două magazine în oraşul Gura Humorului, specializate pe comerţul cu ţigări, din această activitate câştigându-şi existenţa de mai bine de un deceniu.

„Toată marfa o ţin într-un depozit aflat în piaţa din oraş. În noaptea de doi spre trei septembrie, au venit hoţii cu o maşină mare, un microbuz sau un camion. Au spart o uşă de lemn, un grilaj de fier, patru lacăte şi o yală, după mai multe lovituri cu o rangă. Au golit depozitul de toate ţigările, le-au încărcat în maşină şi au plecat. Nu poţi să spargi lacăte cu ranga, să încarci marfă în maşină şi nimeni să nu audă nimic, mai ales că piaţa e în oraş. Nu ştiu ce să cred despre cum îşi face poliţia treaba”, spune Teodor Dragoş Spânu.

Omul este aproape sigur că furtul a fost pus la cale, ori măcar a fost încurajat, de comercianţii concurenţi, deranjaţi că el are cele mai mari vânzări de ţigări din oraş, deoarece practică adaos comercial foarte mic.

„Bine că l-au furat, că ăsta strica piaţa, aşa spun pe la colţuri cei cu care sunt în concurenţă. S-a ştiut că tocmai am adus marfă multă şi că depind de ea şi m-am trezit furat”, este versiunea bărbatului.

Acesta ne-a mărturisit că are un împrumut în bancă, iar ratele lunare le plătea după ce rula marfa. Cum a plătit ţigările de la începutul lunii, dar între timp nu i-a mai intrat nici un ban în cont, omul a ajuns într-o situaţie grea.

 

Depozitul nu era asigurat cu alarmă

Furtul este în cercetare la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei oraşului Gura Humorului. Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că ancheta este dificilă, fiind puţine indicii despre autori. Poliţiştii au găsit urmele roţilor maşinii în care s-au încărcat baxurile şi ne-au confirmat că prejudicul este de aproximativ 70.000 de lei. Furtul nu s-ar fi produs cu atâta uşurinţă, subliniază anchetatorii, dacă depozitul ar fi fost prevăzut cu un dispozitiv de alarmare.

De cealaltă parte, Teodor Dragoş Spânu este nemulţumit de faptul că poliţiştii nu i-au oferit nici un fel de informaţii despre hoţi sau despre şansa de a-şi recupera măcar parte din pagubă.

Acesta a girat împrumutul din bancă, de 100.000 de lei, cu propria casă şi se gândeşte cu groază acum că ar putea rămâne fără locuinţă, dacă hoţii nu vor fi prinşi şi ţigările recuperate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depozitul unui comerciant de ţigări, golit de hoţi cu camionul.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Depozitul unui comerciant de ţigări, golit de hoţi cu camionul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tigari trimis de
(13 sep 2008, 11:38:07
si ce asteptati sa va gaseasca politia hotii in deveci nu deoarece politia nici pe strada nu o vezi doar daca umblati singur sa va cautati docada ca despre ei nu actioneaza dar barurile sint pline de ei in alta parte nui vezi asa ca mai asteptati
2.   Pentru dl. Spanu trimis de
(13 sep 2008, 16:08:11
Doar nu vrei la POLITIA sa-ti pazeasca magazinul, iar tu sa dormi linistit acasa. Cunosti prevederile Legii 333/2003 ? Sa fii multumit ca nu ai luat si amenda pentru ca nu ti-ai asigurat societatea ( dugheana ). BOULE !
3.   Ptr Tarzan trimis de
(13 sep 2008, 16:24:03
tarzane , trateaza-te ca suferi...ori oi fi si tu un politzai frustrat ca ti-ai luat o gaura in post...mai lasati barurile si patrulati fratilor...
4.   Tot ptr tarzan trimis de
(13 sep 2008, 16:28:22
fraiere,cind mai faci comentarii nu mai da prevederi legale asa cum ai dat mai sus ca se prinde lumea ca esti gabor... si nu sunteti multi ...si potzi fi gasit ...nu cred ca esti civil ptr ca altfel nu o ardeai in figuri cu faze gen ,,prevederile Legii 333/2003 ,,...fa-tzi treaba si nu-l mai stresa pe Dl Spinu...din banii lui esti platit si tu ...el este un contribuabil iar tu uh fraier din oras care sta pe net...du-te dracu
5.   TIGARI trimis de
(13 sep 2008, 17:11:35
se da el tarzan dar exact un politist este ca doar il supara adevarul doar vedeti ce situatie au politisti si doar cu salariul pe economie ehe nici chiar asa , CE MASINI SI CE CONFORT DAR CU CE CA DOAR TOTI MUNCIM.....

6.   Vise trimis de
(14 sep 2008, 11:49:24
Vise maica,chiar nu v-ati dat seama pina acum ca Polotia apara hotii,infractorii si demnitarii?Puscariile sint pline de gainari si boschetari,multi nevinovati.Politia e un stat in stat,de ei nu se atinge nimeni,au alta casa de asigurari,ies la pensie mai repede ca un miner si cu ce pensie!!!Trebuie sa dai spaga,am auzit,daca esti furat,sa se urneasca dupa hoti.Asta e,traim intr-un sistem putred si copiii nostri nu au nici o vina ca ne pleaca in lume ptr.o bucata de piine!
7.   ... trimis de
(14 sep 2008, 18:37:41
Cea mai buna alarma e cea care latra prin curte.

Trebuia sa tina cativa caini fiorosi si nu mai venea nimeni sa fure de la el.

Poate pe viitor...
8.   Politia romana trimis de
(15 sep 2008, 07:24:22
cu toate ca in comentariile voastre exista "un sambure" de adevar si realitate, nu trebuie sa generalizam. sunt sigur ca politia gura humorului face totul ca sa prinda infractorii.
9.   Adevar trimis de
(15 sep 2008, 11:16:08
spaga este mai mare de la infractori decit de la contribuabil !
10.   Adevar trimis de
(15 sep 2008, 11:18:43
politia este ,trimisa' prin baruri in timpul infractiunilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei