Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2008 - Anul XIII, nr. 216 (3897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distracţie

Parada modei pentru copii, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu puţin timp înainte de începerea şcolii, copiii au ocazia să se bucure de puţinele momente libere ale vacanţei de vară, participând la o mulţime de concursuri distractive, dar şi la o paradă a modei dedicată doar lor.

Evenimentul, intitulat “Clopoţelul sună la Shopping City Suceava!”, va avea loc astăzi, începând de la ora 11.00, copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani, părinţii şi bunicii fiind aşteptaţi la intrarea Media Galaxy, din cadrul Shopping City Suceava.

Copiii vor avea parte de concursuri pe echipe, precum ştafeta, aruncatul la ţintă, dar şi de probe de aptitudini, precum cele de realizare de portrete, legaţi la ochi, concursuri de dicţie, mim şi o mini-şcoală a vedetelor, în care îşi vor demonstra talentul în a interpreta cântece de muzică populară, uşoară, dar şi la dans.

Eforturile lor vor fi recompensate de sponsori cu o mulţime de premii surpriză, dar şi cu o paradă a modei, dedicată numai copiilor, în care Evel Mod şi Palatul Copiilor vor prezenta ţinute sport, de zi şi de seară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parada modei pentru copii, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Parada modei pentru copii, la Shopping City Suceava2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eveniment trimis de
(13 sep 2008, 14:56:21
Daca ar fi tinut macar vremea cu bietii copii,ca in orasul nostru ,resedinta de judet se intampla foarte rar "ceva" .Eveniment frumos,vreme mohorata.Cam trist.
2.   Avarii de la Carrefoure trimis de
(13 sep 2008, 17:14:13
Cei de la Carrefour sunt niste zgarciti. Implica scolile, gradinitele, parintii, bunicii, promit premii surpriza, iar la final surpriza este ca premiile lipsesc cu desavarsire.

Am cantat de 1 iunie cu un grup folcloric de 10 copii la Shopping City, am platit 2 instrumentisti pentru a ne acompania ( 2 milinoane) iar drept rasplata copiii au primit niste cartoane care de fapt nu reprezentau nimic.

De Pasti, au impartit in scoli planse de dimensiuni foarte mari pe care copiii trebuiau sa le coloreze. Plansele au ajuns pentru fiecare copil din scoala, insa premiul a fost unul singur pe judet, desi se anuntau PREMII SURPRIZA. Cum vine asta: imparti mii de planse si oferi un singur premiu si acela, banuiesc ca a fost dat copilului unui supervisor din sistem.

Din punctul meu de vedere, Shopping City a disparut din programele educative la care voi participa cu elevii.

RECOMANDAREA mea: Cereti si parerea invatatorilor!!! Copiii trebuie motivati alt
3.   Subscriu la cele spuse trimis de
(13 sep 2008, 23:51:40
Am fost cu copilul de 1 iunie, cu clasa, cu spectacol folcloric, cu costume traditionale, cu instrumentisti platiti ... iun fine, tot tacamul. Premiile surpriza au fost niste cartoane colorate care erau fix zero barat. Trebuia si umblat prin magazin pentur ca cauta masa de culoarea cartonului, e intreaga nebunie. Si in final .. dezamagire - premiul a fost o jucarie oribila de 3 RON, o chinezareala ordinara. Asta a fost cazul clasei copilului meu. De altii nu stiu, dar probabil a fost la fel. P.S. La Carefour preturile la alimente sunt mai mari ca la Kaufland - asta asa pentru cultura generala.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei