Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Spitalul Suceava a câştigat procesul intentat de SC Prima Medical

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Suceava va relua demersurile în vederea închirierii unui spaţiu de 116,16 metri pătraţi, situat la primul nivel al unităţii sanitare, în vederea amenajării, instalării şi punerii în funcţiune a unui aparat de rezonanţă magnetică nucleară (RMN).

Aşa se arată într-un comunicat de presă semnat de managerul general, dr. Doina Ganea Motan, în care se precizează că Spitalul Suceava a câştigat procesul împotriva firmei Prima Medical, care a apelat la instanţă în litigiul legat de licitaţia pentru acordarea respectivului spaţiu din cadrul unităţii sanitare publice, în care ar urma să funcţioneze RMN-ul.

 

Deschiderea ofertelor, pe 6 octombrie

„Conform Certificatului nr. 235/39/2008, emis de Curtea de Apel Suceava - secţia comercială, contencions administrativ şi fiscal, prin Decizia nr. 978 din 4 septembrie 2008 s-a respins ca nefondată plângerea formulată de petenta SC Prima Medical SRL Bucureşti (...). Hotărârea este irevocabilă  şi a fost pronunţată în şedinţa publică din 04.09.2008”, se specifică în document.

Având în vedere decizia Curţii de Apel, conducerea Spitalului Suceava a anunţat ieri că a hotărât reluarea procedurii de atribuire a contractului având ca obiect închirierea respectivului spaţiu, deschiderea ofertelor fiind stabilită pentru data de 6 octombrie 2008.

Litigiul dintre Spitalul Suceava şi Prima Medical a pornit după ce, în iulie, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a anunţat că a respins contestaţia formulată de Prima Medical privind licitaţia organizată de unitatea sanitară de stat pentru închirierea unui spaţiu de 116, 16 mp şi dotarea lui cu un RMN, decizie pe care ulterior firma bucureşteană a atacat-o.

Procesul a privat, pentru cel puţin jumătate de an, pacienţii Spitalului Suceava de accesul la un diagnostic precis dat de un aparat de rezonanţă magnetică nucleară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Suceava a câştigat procesul intentat de SC Prima Medical.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Spitalul Suceava a câştigat procesul intentat de SC Prima Medical2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legea este dura dar este dreapta trimis de
(11 sep 2008, 17:35:32
Felicitari ! Cand exista interes pentru aceasta unitate se castiga. Cred ca meritul cel mare revine totusi ,juristilor care au experienta necesara, cunostintele si au stiut sa sustina cauza, sa pledeze in instanta in interesul spitalului. Spitalul trebuie sa fie pentru serviciul public si pentru ajutorul bolnavilor suceveni, nu sa constituie o afacere pentru diferite firme.
2.   Pentru elena trimis de
(11 sep 2008, 21:34:26
s-o crezi tu, daca era dupa juristele spitalului.... pierdeau procesul , la cat sunt de pregatite!
2.1  RE: Pentru elena trimis de
(12 sep 2008, 20:04:49
Proasta mai esti ELENA de la punctul 2. Tu vezi-ti de functia pe care inca o mai ai , ca mor oamenii cu zile.
2.2  RE: Pentru elena trimis de
(12 sep 2008, 20:11:43
Credeam ca lucrurile s-au asezat pe fagasul cel bun. Dar uite ca cetatenii au avut dreptate in comentariile anterioare. Spital in care totul este PUTRED. Conducere mediocra si incompetenta, sefi de sectie care se coboara la nivel ONCOLOGIC, etc. TOTUL ESTE PUTRED IN SPITALUL SUCEAVA. Domnilor din MINISTER !!! Chiar nu vedeti ca la Suceava Spitalul este un FOCAR periculos pentru bolnavi. Promit ca voi informa in scris ministerul cu toate comentariile cetatenilor.
2.3  RE: Pentru elena trimis de
(12 sep 2008, 21:25:33
Da, se vede ca Doamna Elena de la punctul 2, este foarte ,,pregatita,,. Dupa cum a scris si s-a exprimat, forma gramaticala, se poate lauda cu o cultura demna de nivelul unui elev submediocru de clasa a IV a. Sper ca nu vrea sa zica ca are studii superioare. Ar fi foarte rusinos, pentru noi toti.
2.4  RE: Pentru elena trimis de
(13 sep 2008, 10:38:25
Sunt costernat de haosul din spital. Avem multe probleme de ordin medical, financiar, dar nimeni nu este in stare sa le rezolve. Conducerea este interimara si nu are nici o treaba, serviciul administrativ este complet incompetent in frunte cu economistii acestui birou care se spune ca ar fi de specialitate. Au venit cu metode noi , contracte de tot felul care nu are nicio treaba cu medicina. Asta este !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei