Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2008 - Anul XIII, nr. 195 (3876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De astăzi

Computerul tomograf de la Spitalul Suceava, funcţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De astăzi, computerul tomograf de la Spitalul Suceava devine funcţional. Informaţia a fost lansată de directorul unităţii, dr. Doina Ganea Motan, care a arătat că un reprezentant al firmei producătoare a aparatului, General Electric, a început, de ieri, instruirea personalului ce urmează să deservească computerul tomograf.

Medicul a explicat că trainingul personalului se va derula pe tot parcursul acestei săptămâni, dar simultan vor fi efectuate şi investigaţii, însă numai în cazul pacienţilor care reprezintă urgenţe. Din 25 august, după ce instruirea angajaţilor va fi finalizată, computerul tomograf va funcţiona la capacitate maximă, urmând a fi folosit şi pentru investigarea bolnavilor cronici. Până atunci, această categorie de pacienţi va continua să plătească pentru acest serviciu, care costă aproximativ 250 lei.

 

Contracte de prestări servicii cu celelalte spitale din judeţ

Dr. Motan a explicat că, de săptămâna viitoare, de când computerul tomograf din dotare va începe să funcţioneze la capacitate maximă, contractul cu firma Explora va înceta. Tot atunci, Spitalul Suceava va trimite oferte şi celorlalte spitale din judeţ, în vederea încheierii unor contracte de prestări servicii, astfel încât şi bolnavii acestor unităţi să beneficieze de investigaţii cu computerul tomograf.

„Vor fi negocieri directe pentru tarife cu unităţile care vor să semneze contract cu noi”, a spus directorul Spitalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Computerul tomograf de la Spitalul Suceava, funcţional.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Computerul tomograf de la Spitalul Suceava, funcţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   - trimis de
(20 aug 2008, 11:52:41
Am vrea si noi sa participam la negocierile directe pentru tomografii la super Computerul Tomograf de la Spitalul judetean suceava. De la ce pret incep negocierile ? Un program de audiente la doamna doctor ceva nu dati? Lista de preturi pentru "negocieri directe" nu dati?
1.1  RE: - trimis de
(20 aug 2008, 16:56:29
Stim noi ce negocieri directe faceti doamna Motan ~!! Ati mai facut si pana acum, dar pentru buzunarele tale.
2.   Gluma trimis de
(20 aug 2008, 15:05:44
Turcu norocu tau ca functioneaza poate asa o sa ti se observe si tie creierul odata ........macar la tomograf sa ai si tu parte de el, fato
3.   Curiozitate trimis de
(20 aug 2008, 16:10:29
Intreb si eu daca la acest aparat sant si persoane specializate care sa-ti citeasca rezultatul bine, sa nu fii nevoit sa mergi cu (rezultatul ) la Tg. Mures sau Iasi.

E doar o intrebare ?
3.1  RE: Curiozitate trimis de
(20 aug 2008, 19:27:26
Rezultaul , poate fi citit cu profesionalism de doamna doctor- sef de sectie, manager general -profesor al Spitalului Suceava - M.-G. D.-E. In rolul managerului general - M.-G. D.-E., Mama Omida sau Ciresica. In rest nu mai are cine sa citeasca .
4.   Strategie trimis de
(20 aug 2008, 21:23:46
doamna meneger Motan v-as sugera sa gasiti o chichita sa aminati darea in folosinta a CT-ului d-voastra sa continuati cu explora de unde aveti comision gras. Dupa aceea toate ciubucurile merg in buzunarele doctorilor si ramineti cu buza umflata.Pentru ca stie si ministru s-ar putea sa nu va mearga dar am incredere ca ve-ti gasi solutii sa nu ramineti in paguba. Oricum noi pacientii suntem in paguba cu sistemul sanitar sucevean fie public sau privat.
4.1  RE: Strategie trimis de
(21 aug 2008, 21:42:12
Asa este. Aveti foarte mare dreptate. Dar vine si ziua judecatii pentru managerii astia. Dar atunci, Ministerul Justitiei , are un pat liber pentru doamna si chiar pentru unii domni din anturaj.
5.   Ma intreb cu ce organ gandesc sucevenii? trimis de
(21 aug 2008, 10:43:56
un computer tomograf costa enorm,peste 500.000 euro,la fiecare tomografie materialele folosite si energia depasesc 200 lei(de om).mi se pare firesc sa fie platit si sa se foloseasca pt judet,altfel nu ar putea achizitiona consumabile ,plati energia electrica pe care acesta o consuma si nu ar amortiza investitia. CITINDU-VA COMENTARIILE NU POT TRAGE DECAT O CONCLUZIEconfusedUCEAVA RENUMIT ORAS DE CRETINI!

5.1  RE: Ma intreb cu ce organ gandesc sucevenii? trimis de
(21 aug 2008, 15:52:34
Oare tu din ce oras esti? Nu faci si tu parte din randul tampitilor? Sau esti tampitul sef....?
6.   .... trimis de
(21 aug 2008, 18:08:32
D-na Pisica ,de ce nu recunoasteti carei persoane i se datoreaza montarea ,darea in functiune,obtinerea autorizatiei si training-ul pentru personalul care manipuleaza tomograful? De ce nu recunoasteti ca alti va fac treaba si voi primiti numai laude (daca nu stiti la cine ma refer, va spun eu : Ing.Strugaru Catalina) .Bagati bani in buzunar cu miliardele si la fraieri care muncesc le dati 3 lei .Asa ca D-na miau miau bagati-va mintile in cap ca sunte-ti prea proasta si nu va mai bate-ti joc de oameni !!!! Am si eu o intrepare ce salar ii dati Doamnei Inginer ?
6.1  RE: .... trimis de
(22 aug 2008, 13:11:38
Hai ma lasane Anonimule. Din intamplare o cunosc pe DOAMNA INGINER STRUGARU CATALINA. Tare s-a mai ajuns aceasta cucoana. De la reparat tensiometre la "trening" Computer Tomograf. Ba chiar credeti ca suntem un oras de tampiti......................? (mentionez ca nu lucrez in spital ca sa ii spal onoarea doamnei MOTAN. Ea oricum este pe langa orice subiect. Dar pentru publicitate este in stare sa isi aroge orice.)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei