Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iul 2008 - Anul XIII, nr. 173 (3854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investigaţii de fineţe

Tomograful de la Spitalul Suceava a primit aviz de funcţionare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Spitalul Suceava dispune de autorizaţie provizorie de funcţionare pentru computerul tomograf pe care îl are în dotare, documentul fiind valabil până la eliberarea celei definitive, de către Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare.

În actualele condiţii, aparatul poate fi exploatat, numai că singurul impediment îl reprezintă  nefinalizarea instruirii personalului mediu care ar urma să-l deservească.

 

Spitalul va rezilia contractul cu Explora Iaşi

„Au fost efectuate toate probele, însă nu s-a încheiat trainingul angajaţilor. O parte din personalul mediu e în concediu medical, dar sperăm ca în maximum două săptămâni tomograful să funcţioneze la capacitatea normală”, a subliniat purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Tiberiu Brădăţan.

Medicul a explicat că, după darea în folosinţă a aparatului, Spitalul Suceava va rezilia contractul încheiat cu firma Explora Iaşi, care se ocupă în momentul de faţă de investigaţiile de fineţe ale pacienţilor din judeţul nostru.

Computerul tomograf aflat în dotarea celei mai mari unităţi sanitare sucevene a fost achiziţionat de Ministerul Sănătăţii Publice şi este, la ora actuală, cel mai performant din Suceava.

Investigaţiile cu acest aparat vor fi efectuate de trei medici radiologi cu competenţă, Anca Girigan, Cristina Morariu şi Liviu Ghebac.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tomograful de la Spitalul Suceava a primit aviz de funcţionare.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tomograful de la Spitalul Suceava a primit aviz de funcţionare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATENMTRIE A ATERIZAT COMPETENTA LA SUCEAVA!!!!!!!! trimis de
(25 iul 2008, 11:33:23
TARE AS VREA SA VAD UN C.D.DE LA O EXPLORARE SA-L DUC IN ALTA PARTE SA-L INTERPRETEZE SA DEMONSTREZ COMPETENTA CADRELOR MEDICALE SUCEVANE.ACOLO VA IESI MALAI ZDRSAVAN.PARCA II SI VAD PE CEI TREI COMPETANTI CUM LA CURG BANII DIN BUZUNARE LA SFARSITUL PROGRAMULUI.SI CE MALAI VOR LUA SPAGA CEI CARE VOR DA TRIMITERI!!!!!!!!!!!!
1.1  RE: ATENMTRIE A ATERIZAT COMPETENTA LA SUCEAVA!!!!!!!! trimis de
(25 iul 2008, 14:45:27
ESTI UN PROST SI UN INVIDIOS,PROBABIL DE DINCOLO...
1.2  RE: ATENMTRIE A ATERIZAT COMPETENTA LA SUCEAVA!!!!!!!! trimis de
(27 iul 2008, 15:17:59
auzi aglaio ( nu meriti litere mari) sa inteleg ca te-ai dus cu CD-urile date de la celelalte 2 CT-uri private la verificat ? si care sunt concluziile ? pana la urma care grija te acapareaza mai tare cea cu competenta sau aia cu banii ?
2.   Vaiiiiii trimis de
(25 iul 2008, 14:41:24
sunt multi care o sa cada victime.....se fac experiente pe bietii oameni...incultii de medicii de la suceava o sa si prinda urechile in tomograffff...

3.   Inculti nu sunt trimis de
(25 iul 2008, 17:34:26
inculti nu, poate putin slab pregatiti.... ar trebui sa vina cineva mai specializat in citirea tomografiilor... doar pentru cateva luni, pana se invata si doctorii suceveni.... cred ca e dificil sa inveti asa singur....
3.1  RE: Inculti nu sunt trimis de
(27 iul 2008, 14:51:26
Sa fii tu sanatos, deraket,si altii ca si tine,cate tomografii au facut unii dintre medicii la care te referi, si pe cati dintre cei pe care ,dupa mintea ta, ar trebui sa ii aduci la interpretarea cd-urilor,i-ar putea invata !nu sa primeasca lectii!vorbiti toti in necunostinta de cauza, din rautate sau din interese meschine,si vreti sa induceti ca ,doar cei din centre universitare, sunt pregatiti.Va inselati amanarnic,viata a dovedit ca nu intotdeauna "firma"este de ajuns ca sa garanteze calitatea!mergeti la iasi sa va investigati si gata, nu mai aruncati cu noroi daca nu stiti despre ce vorbiti!
4.   Pt. deraket trimis de
(25 iul 2008, 18:29:08
SI UNA SI ALTA...A INTINDE MANA SI A LUA BANII NECAJITULUI NI INSEAMNA SI INCULTURA???????????????????SL PREGATITI PT CA ASA SUNT MEDICII DE LA SV.MIE MI-A FACUT TOMOGRAF LA IASI SI NU VA SPUN CUM S-AU PARTAT MEDICII DE ACOLO SI CUM MI-AU EXPLICAT PE INTELESUL UNUI OM FARA STUDII MEDICALE.EU CAND LE-AM SPUS CA LA NOI ESTE UN TOMOGRAF LA BETEZDA MI-AU SPUS CA AU VENIT OAMENI DE ACOLO CU NISTE INTERPRETARI ERONATE...EU AM SPUS DE MALT DIN PUNCT DE BEDERE PROFESIONAL SPITALUL SUCEAVA TTREBUIE DESFIINTAT AICI SE MOARE CU ZILE CHIAR DACA DAI SI BANI MEDICILOR.ASTIA NU STIU MEDICINA...........

4.1  RE: Pt. deraket trimis de
(27 iul 2008, 14:54:43
bine ca stii tu mai multa medicina, mai aglaia!Dar literele limbii romane de ce nu le stii, nu ai fost pe la scoala?
4.2  RE: Pt. deraket trimis de
(27 iul 2008, 15:10:52
OR FI ERONATE REZULTATELE LA BETEZDA DAR SUNT DATE DE UN DOCTOR CADRU UNIVERSITAR CARE VINE SAPTAMANAL DE LA O CLINICA UNIVERSITARA DIN IASI !!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei