Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iul 2008 - Anul XIII, nr. 173 (3854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avarii

Mii de suceveni fără energie electrică, din cauza vremii nefavorabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furtuna din noaptea de miercuri spre joi a lăsat mii de suceveni fără energie electrică.

Ploaia torenţială a produs o serie de avarii în reţelele de distribuţie a energiei electrice din mai multe localităţi sucevene. 

Avariile au constat în stâlpi şi conductoare rupte, mai ales prin căderea copacilor peste reţelele electrice aeriene. Cea mai afectată zonă de avarii a fost zona Câmpulung Moldovenesc, unde viitura de la podul de la Valea Seaca a rupt un cablu subteran. Au rămas nealimentate patru posturi de transformare din Câmpulung Moldovenesc.

Avaria a fost remediată în cursul zilei de ieri, iar cei mai mulţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică.

 

Debranşaţi, pentru evitarea accidentelor

Mai există aproximativ 250 de deranjamente individuale, în diverse zone ale oraşului Câmpulung Moldovenesc, care urmează să fie remediate în cursul zilei de astăzi. Reprezentanţii E.ON Moldova ne-au spus că au fost şi situaţii în care pentru a preîntâmpina posibile accidente prin electrocutare, locuinţele inundate au fost debranşate.

O altă zonă afectată a fost zona Izvorul Alb, unde furtuna a rupt şase stâlpi de medie tensiune.  Astăzi se lucrează la înlocuirea stâlpilor. 

„Mai există deranjamente individuale sau colective, cauzate de căderea de vegetaţie peste reţelele de joasă tensiune, în localităţile Pojorâta, Moldova Suliţa, Gemenea, Slătioara, Fundu Moldovei, avarii care estimăm că vor fi remediate în cursul zilei de astăzi, mai puţin la Gemenea, unde aproximativ 150 de consumatori rămân nealimentaţi până mâine”, reiese dintr-un comunicat de presă trimis de E.ON Moldova Distribuţie.

Tot în comunicat se precizează că echipele E.ON Moldova Distribuţie şi Agenţia de Servicii Energetice acţionează în condiţii dificile din cauza condiţiilor meteo şi a accesului îngreunat în zonele afectate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni fără energie electrică, din cauza vremii nefavorabile.
 Vizualizări articol: 1945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mii de suceveni fără energie electrică, din cauza vremii nefavorabile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunt mai multe localitati trimis de
(25 iul 2008, 12:50:32
ca exemplu Bogdanesti si Rasca
2.   Nepasare sau sabotare? trimis de
(25 iul 2008, 21:57:45
DEZINFORMARE! Voit sau nu, aceast comunicat de presa "uita" sa spuna ca in zona de competenta a Centrului Falticeni exista si la aceasta ora deranjamente neridicate. Avandu-se in vedere "codul rosu" de pe raurile Siret si Suceava, consider ca era mai urgenta mentinerea(repunerea sub tensiune) retelelor di Orasele Dolhasca, Liteni si a comunelor limitrofe zonei amenintate cu inundatii majore, decat repunerea sub tensiune a retelelor din alte zone. In orasul Dolhasca tensiunea a fost intrerupta pe data de 24-07-08 in jurul orelor 19.00 si nu este ridicat deranjamentul nici acum. Lipsa tensiunii a dus la intreruperea legaturilor telefonice(Romtelecom, Cosmote, Orange si -partial- Vodafone). Astfel intreaga zona LITENI-DOLHASCA-LESPEZII ramanand fara semnal GSM, implicit fara posibilitatea apelarii numerelor de urgenta. La e-on o fi conducerea germana, dar angajatii sunt turci? Nu au auzit la stiri ca-i "urgie" sau au alte intentii? Cine-i trezeste la realitate?
3.   Pe voi v-au uitat trimis de
(26 iul 2008, 16:55:27
Toata noaptea de joi spre vineri n-a fost curent electric in Dolhestii Mici (pe la miezul noptii au dat curentul vreo jumatate de ora).

Vineri dimineata trebuia sa plec si urma sa ma sune sotul sa-mi spuna cand vine de la Iasi sa ma ia cu masina.

Draci! N-aveam semnal la telefon! Am stat ca proasta imbracata si cu bagajele pregatite, dupa o noapte petrecuta in bezna.

De-abea dupa ce am trecut de calea ferata din Dolhasca am capatat si eu semnal (Vodafone).

Am vazut apa in curtile oamenilor din Dolhasca (pe langa scoala). Despre asta nu stiu daca s-a scris sau s-a spus undeva.

Pe o portiune de drum spre Pascani (prin Lespezi), intr-adevar, era apa...Dar eu in curtile oamenilor din Lespezi...n-am vazut sa fie apa.

La Targu Frumos, in zona pietei...soferul nostru si-a "lasat" numarul sub ape! Si uite-asa am venit noi fara numar pana in Bucuresti!happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei