Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iul 2008 - Anul XIII, nr. 173 (3854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedinţia acuză "Jurnalul Naţional" de rea-credinţă şi că încearcă să manipuleze opinia publică

Vineri, 25 Iulie 2008 (19:18:17)

Preşedinţia acuză ziarul "Jurnalul Naţional" de rea-credinţă şi că încearcă să manipuleze opinia publică, susţinând că publicaţia îl atacă pe şeful statului "cu o virulenţă specifică doar ziarelor de partid fără independenţă editorială" şi că evită informaţiile sensibile pentru Dan Voiculescu.
 
  "Administraţia Prezidenţială ia notă cu regret de noile încercări de manipulare a opiniei publice promovate de ziarul Jurnalul Naţional, angajat într-o campanie de atacuri la adresa şefului statului, cu o virulenţă specifică doar ziarelor de partid fără independenţă editorială", se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Preşedinţia susţine că ziarul menţionat "confirmă încă o dată reaua credinţă, prin ignorarea unor date elementare, uşor verificabile - precum faptul că respectiva concesiune invocată în articolul «Concesionarul Băsescu Traian» s-a făcut cu respectarea procedurilor legale, în baza hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti din anul 1999, organizarea licitaţiei fiind demarată de primarul general Viorel Lis, iar autorizaţia efectivă de construire fiind dată în 13.09.2007 de primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman".

"În mod surprinzător, primarul Sectorului 1 apare citat cu o declaraţie critică la adresa construcţiei a cărei aprobare chiar el a semnat-o", se mai arată în comunicat.

"Având în vedere toate acestea, Administraţia Prezidenţială constată din nou abdicarea ziarului Jurnalul Naţional de la orice standarde morale şi profesionale. Administraţia Prezidenţială remarcă în acelaşi timp practica ziarului de a evita informaţiile de presă sensibile pentru domnul Dan Voiculescu sau pentru alianţa politică din care acesta face parte", conchide comunicatul Preşedinţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedinţia acuză "Jurnalul Naţional" de rea-credinţă şi că încearcă să manipuleze opinia publică.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedinţia acuză "Jurnalul Naţional" de rea-credinţă şi că încearcă să manipuleze opinia publică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare nu se stie? trimis de
(26 iul 2008, 18:17:02
Oricine poate sa discearna ca acest "Jurnal",este "controlat" de Felix.De 4 ani scriu anti presedintie,anti Basescu,indiferent ce face sau nu face presedintele.Rusine ptr "caracaleanul Tuca"!Rusine ptr trustul Intact si ptr "tonomatele" lui Felix!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei