Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iul 2008 - Anul XIII, nr. 173 (3854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Hoţul se „ascundea” în arestul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dat în urmărire generală şi ştiind că oricum va ajunge după gratii, un tânăr din comuna Zamostea a comis mai multe furturi în timp ce era căutat de oamenii legii.
În urmă cu două zile, poliţiştii rădăuţeni din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit să-l identifice pe autorul a cinci furturi înregistrate pe raza municipiului Rădăuţi în perioada ianuarie-iunie a.c..

Oamenii legii nu au mai fost nevoiţi să-l caute pe respectivul individ pentru a-l audia, acesta fiind încarcerat deja, de câteva zile, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Dumitru Murariu, în vârstă de 24 de ani, era dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 3 luni pentru tâlhărie şi a fost prins în cursul zilei de 10 iulie a.c., pe raza municipiului Rădăuţi.

Anchetatorii aveau să descopere că, în perioada în care a fost urmărit general, Murariu a comis mai multe furturi din societăţi comerciale, autoturisme şi case aflate în construcţie, de unde a sustras fel de fel de bunuri, pe care le vindea mai apoi la preţuri derizorii.

Prejudiciul faptelor probate până în prezent se ridică la suma de 8.900 de lei, dar anchetatorii cred că pe parcursul cercetărilor vor ieşi la iveală şi alte fărădelegi comise de către tânărul din Zamostea.

 Fugit de acasă, Dumitru Murariu fura pentru a-şi putea cumpăra de mâncare şi a fugi dintr-o localitate în alta, pentru ca oamenii legii să nu-i dea de urmă.

Potrivit judiciariştilor rădăuţeni, fugarul a fost şi pe la Suceava şi, o perioadă, şi-a încercat norocul şi prin Bucureşti.

Tot în urmă cu două zile, cadrele Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi au reuşit să dea de urma unui alt individ acuzat de mai multe furturi comise pe raza municipiului Rădăuţi. Florin Bobu, în vârstă de 20 de ani, din comuna Dorneşti, este, potrivit poliţiei, autorul a cel puţin cinci furturi, comise alături de doi complici

„Autorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu, cercetările continuând pentru identificarea şi prinderea celorlalţi doi autori”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţul se „ascundea” în arestul poliţiei.
 Vizualizări articol: 2149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţul se „ascundea” în arestul poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ot ascuns trimis de
(25 iul 2008, 18:59:52
oti de oti imputiti.la teapa cu ei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei