Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iul 2008 - Anul XIII, nr. 173 (3854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aglomeraţie

Inflaţie de directori la SC Drumuri şi Poduri Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de numărul mare de posturi de director existente atât în cadrul instituţiei pe care o conduce, cât şi în instituţiile subordonate acesteia.

Flutur a făcut referire în mod special la societatea „Drumuri şi Poduri” SA Suceava, la care Consiliul Judeţean este acţionar unic. El a arătat că la această firmă există prea mulţi directori, în condiţiile în care responsabilii de diviziile din judeţ ale SC Drumuri şi Poduri aveau această titulatură.

„I-am cerut domnului director de la această societate să reducă numărul de directori. Să analizăm actuala organigramă şi să vede ce decizii putem lua. Nu sunt atât de bune drumurile judeţene pe câţi directori erau la SC Drumuri şi Poduri”, de declarat Gheorghe Flutur.

În ceea ce-l priveşte pe directorul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Vasile Andronache, acesta a declarat că Adunarea Generală a Acţionarilor şi Consiliul de Administraţie a acestei societăţi a aprobat deja reducerea numărului de directori. Andronache a arătat că la Drumuri şi Poduri existau nouă funcţii de director, dintre care, în urma reorganizării, au mai rămas cinci.

„Au dispărut funcţiile de director de la diviziile pe care le aveam în judeţ, şi au mai rămas doar cinci posturi de conducere”, a explicat Andronache.

El a spus că fostul director al SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan, a rămas în continuare angajat al acestei firme, ocupând funcţia de director de producţie. Pe funcţie a rămas şi directorul adjunct al firmei, fostul senator PSD Radu Pricop.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inflaţie de directori la SC Drumuri şi Poduri Suceava.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Inflaţie de directori la SC Drumuri şi Poduri Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(25 iul 2008, 11:05:21
dati-i pe toti afara,restructurati toata regia,vindeti utilajele,si nu uitati sa-i dati partea lu' butterfly
1.1  RE: Bravo trimis de
(25 iul 2008, 12:19:30
fratele asta al meu mananca ca.ca aiurea ...nu mai insistati cu prostii pe forum cei de la psd ....sunteti gata de zile comunistilor!!
2.   Ba nu trimis de
(25 iul 2008, 12:35:01
ba nu mananca rahat aiurea. Profetiile omului-molie: nu sunt asa bune drumurile judetene. Fluturas draga, prin Botosani ai zburat oleaca sa vezi cum sunt drumurile acolo ? LAs'ca se transforma SC Drumuri si Poduri in SC Damburi si Hopuri sub inteligenta creatoare modelatoare a insectei. Mult succes !
3.   9[noua]? trimis de
(25 iul 2008, 22:46:09
De atatia directori, mai incapeau si alti salariati[vorbesc de fondul de salarii]? Apropo, stiti ca un functionar de la o primarie de oras nou infiintat, de exemplu cel cu registrul agricol, are un salariu de pana la 28 milioane lei vechi din care sporurile reprezinta peste 50%? Sa traiasca platitorii de taxe si impozite!
3.1  RE: 9[noua]? trimis de
(26 iul 2008, 07:05:35
Unde? Salariul (de baza) al unui referent e de max. 700 Ron, iar sporuri, tichete de masa si alte cele......pauza. 2800 or avea, cumulat, toti cei din birou.....
4.   DAR DIR.DE LA SCOLA SPECIALA BURDUJENI??? trimis de
(26 iul 2008, 08:23:56
CARE ESTE VARSTA DE PENSIONARE LA C.J???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei