Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iul 2008 - Anul XIII, nr. 158 (3839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Trei accidente în câteva ore, provocate de motoscuterişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, în interval de câteva ore, pe raza judeţului Suceava s-au înregistrat trei accidente rutiere provocate de motoscuterişti.

Primul accident s-a produs în jurul orei 12.20, pe un drum comunal din Dolheşti. Gheorghe P., în vârstă de 54 de ani, localnic, aflat pe un motoscuter „Aprilia”, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, intrând pe sensul opus şi lovindu-l pe Mihai D., din Fălticeni, pieton. Victima a fost rănită uşor.

Câteva ore mai târziu, la 20.35, şi pe un drum comunal din Vereşti s-a produs un accident asemănător. Aurel A., în vârstă de 25 de ani, localnic, a căzut în drum cu motoscuterul pe care îl conducea, pe o porţiune acoperită cu balast. El era în avansată stare de ebrietate, 1,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Nu avea cască de protecţie, ori permis de conducere sau atestat de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră, şi are nevoie de aproximativ 15 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. 

 

Au căzut în şanţ

Al treilea accident s-a produs aproximativ la aceeaşi oră, în Adâncata. În acest caz, poliţiştii au intrat pe fir după ce Gheorghiţă L., în vârstă de 18 ani, localnic, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu mai multe leziuni, declarând că a fost victima unui accident. Acesta a susţinut că se plimba pe un motoscuter condus de consăteanul Petru M., iar la un moment s-au răsturnat în şanţ.

„Pentru continuarea cercetărilor a fost căutat M. Petru, iar la locuinţa acestuia a fost găsită concubina lui, care a declarat că M. Petru nu iese din casă întrucât acuză dureri, refuză îngrijirile medicale şi nu doreşte să fie audiat.

Faţă de M. Petru se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente în câteva ore, provocate de motoscuterişti.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei accidente în câteva ore, provocate de motoscuterişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Motoscuteristi trimis de
( 8 iul 2008, 12:15:11
Fara reguli,se produce haos,regulile exista si...ghiciti:sunt valabile si pentru voi! Unii,intr-adevar stiu cum sa se deplaseze cu motoscuterul,dar cei mai multi sunt de o inconstienta si o imprudenta uimitoare,se expun mai ceva decat o femeie super sexy,care ar defila goala printr-o cazarma!
2.   Da-i trimis de
( 8 iul 2008, 14:11:04
Da-i in mortzii mamii lor cu bicicloantele lor cu tot. Ies de pe stradute secundare pe artere principale si nici macar nu intorc capul o secunda sa se asigure. Daca ii intrebi ce e aia prioritate de dreapta, o sa iti zica ca e mana cu care prefera sa-si faca lab@, cu dreapta nu cu stanga.

Asta e fratilor, cine nu beleste ochii, beleste ciolanul. Eu m-am saturat de scuteristi pana peste cap. Si pe zi ce trece, am observat ca devin din ce in ce mai grasi, mai tuciurii, mai manelari si mai prosti...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei