Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2008 - Anul XIII, nr. 157 (3838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Şcolile fălticenene se pregătesc pentru noul an şcolar

Şcolile fălticenene vor beneficia în această vară de peste 400.000 de lei, fonduri provenite din venituri proprii ale bugetului local, pentru lucrări de reparaţii curente, reabilitări şi întocmirea unor studii de fezabilitate.

Cu bani de la bugetul local se vor face lucrări de reparaţii curente la grupurile sanitare ale Colegiului Naţional „Nicu Gane”, 80.000 de lei, tot aici urmând a fi achiziţionat şi un sistem de supraveghere video în valoare de 20.000 de lei. Dacă la Colegiul Agricol lucrările de reabilitare s-au încheiat deja, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” se pregăteşte studiul de fezabilitate pentru reabilitarea clădirii, la o valoare de 5000 de lei. Tot aici se mai investesc 60.000 de lei în reabilitarea grupurilor sociale.

Nici şcolile generale nu au fost uitate. Se vor executa lucrări de reparaţii curente la Şcoala „Alexandru Ioan Cuza” – 30.000 de lei şi Şcoala „Ion Irimescu” – 80.000 de lei. Iar la pentru Şcoala „Gheorghe Gafencu”, din suburbia Şoldăneşti, municipalitatea investeşte 60.000 de lei într-un grup sanitar modern. Nu în cele din urmă, Şcoala „Mihail Sadoveanu” va beneficia de o alocare de fonduri de 5.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea clădirii.

De asemenea, centrele bugetare ale grădiniţelor sunt în atenţia Primăriei Fălticeni, urmând să primească bani pentru reparaţii curente, astfel: 100.000 de lei Centrul bugetar „Pinochio” şi 60.000 de lei Centrul bugetar „Voinicelul”.

În paralel, se derulează şi investiţii cu fonduri guvernamentale. Aşadar, continuă lucrările de reabilitare în valoare de peste 2 milioane de lei noi la Colegiul Naţional „Nicu Gane", iar pentru noua grădiniţă care se construieşte în cartierul Republicii municipalitatea a primit o primă tranşă de 1.4 milioane de lei de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Compartiment mass-media
Alexandru Mîţu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcolile fălticenene se pregătesc pentru noul an şcolar.
 Vizualizări articol: 887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcolile fălticenene se pregătesc pentru noul an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E foarte bine trimis de
( 7 iul 2008, 15:21:15
este f bine pt a primi elevii in clase si in scoala in conditii de igiena
2.   Iar? trimis de
( 7 iul 2008, 16:50:49
iar ameninta nicu gane ca termina reabilitarea cladirii principale pana in toamna?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei