Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2008 - Anul XIII, nr. 157 (3838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Medii între 9 şi 10, pentru 40% dintre candidaţii la bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultate de excepţie şi o rată a promovabilităţii care trece de 98%, aşa au terminat absolvenţii de liceu examenul maturităţii din acest an.

6639 de concurenţi au susţinut bacalaureatul în această sesiune, iar 6532 dintre ei sunt fericiţi fiindcă au promovat examenul. Rata promovabilităţii la bacalaureat în judeţul Suceava este de 98,39%, potrivit datelor furnizate de către Inspectoratul Şcolar Suceava.

 

Cinci medii de 10

În ceea ce priveşte procentajul în funcţie de media de promovabilitate a candidaţilor, cei mai mulţi dintre absolvenţii de liceu au ieşit din bacalaureat cu medii cuprinse între 8 şi 10. 2660 de absolvenţi de liceu, adică 40,72% dintre candidaţii prezenţi la examen, au terminat bacalaureatul cu medii de la 8 la 8,99. 2569 de concurenţi au medii de promovabilitate cuprinse între 9 şi 9,99, aceste rezultate fiind obţinute de 39,33% dintre candidaţii examinaţi.

Rezultate de la 7 la 7,99 au fost obţinute de 1143 de candidaţi, în timp ce alţi 155 de concurenţi au promovat bacalaureatul cu medii de la 6 la 6,99.

Cinci absolvenţi de liceu au reuşit să promoveze examenul cu media zece. Este vorba despre Diana Chichifoi, de la Grupul Şcolar „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Ioana Ciobîcă, Ana Maria Cojocar şi Matei Foit, toţi trei candididaţii fiind absolvenţi ai Colegiului Naţional „Petru Rareş”, şi Lia Manolache, absolventă a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”. Din totalul de 87 de candidaţi din întreaga ţară, care au promovat bacalaureatul cu media maximă, cinci concurenţi sunt din judeţul Suceava.

 

113 candidaţi au absentat

107 absolvenţi de liceu nu au reuşit să obţină minim media şase şi să promoveze examenul de bacalaureat. Potrivit datelor furnizate de IŞJ, toţi cei 107 concurenţi declaraţi respinşi au avut media mai mică de nota cinci. Nici un candidat nu a picat bacalaureatul cu o medie la limita promovabilităţii, cuprinsă între 5 şi 5,99.

Au fost însă candidaţi care au picat examenul de bacalaureat din cauza unei discipline la care nu au reuşit să obţină minim nota cinci. Nu puţine sunt cazurile celor aflaţi pe lista respinşilor, care, deşi au avut note mari la cinci probe, au picat bacalaureatul din cauza uneia dintre testări.

 

Notaţi doar cu punctul din oficiu

Limba română scris şi matematica, în special cea de la proba oblligatorie a profilului, au dat mare bătaie de cap candidaţilor la bacalaureat. La aceste probe se înregistrează şi cele mai mici note din examen, unii dintre candidaţi atingând „performanţa” de a fi notaţi doar cu punctul din oficiu. Primul candidat respins a picat examenul din cauza probei la matematică, unde a obţinut nota 3,7. La restul probelor concurentul a obţinut note de la 7,6 la 9,5.

Numărul candidaţilor picaţi la examen este mai mic decât numărul absolvenţilor care s-au înscris la bacalaureat, dar care ulterior nu s-au mai prezentat la probele de concurs. 113 dintre candidaţii înscrişi au absentat la una sau mai multe probe ale bacalaureatului.

Dacă la nivel naţional, peste 150 de concurenţi au pierdut şansa de a obţine diploma de bacalaureat fiindcă au încercat să copieze sau chiar au copiat şi au fost eliminaţi din examen, nici unul dintre candidaţii suceveni nu a pierdut bacalaureatul din acest motiv.

 

Peste 1000 de contestaţii

Rezultatele examenului de bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2008 au fost afişate sâmbătă, până la orele 16:00, în toate centrele de testare din judeţul Suceava, dar şi pe pagina de internet a Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. Tot sâmbătă, între orele 16:00 şi 20:00, concurenţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute au avut posibiltatea să depună contestaţii.

1028 dintre candidaţii suceveni nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute la una sau mai multe dintre disciplinele de examen şi au depus contestaţii.

Datele furnizate de IŞJ arată că numărul cel mai mare de contestaţii, şi anume 431 de înregistrări, s-a făcut la limba şi literatura română. Pe locul doi ca număr de contestaţii depuse este matematica, cu 203 contestaţii înregistrate.

Practic, la nivelul judeţului Suceava, notele la toate disciplinele de examen au fost contestate de unul sau mai mulţi candidaţi. Contestaţiile vor fi rezolvate până pe 8 iulie, iar pe 9 iulie, potrivit metodologiei de examen, se vor afişa rezultatele finale ale acestei sesiuni de bacalaureat.

 

O nouă sesiune în luna august

Candidaţii declaraţi respinşi mai au o şansă să obţină diploma de bacalaureat în luna august, când Ministerul Educaţiei organizează o nouă sesiune de examen. Înscrierile pentru cea de-a doua sesiune a bacalaureatului se fac între 14 şi 18 iulie, iar examenul va începe pe 18 august, cu proba orală la limba şi literatura română.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medii între 9 şi 10, pentru 40% dintre candidaţii la bacalaureat.
 Vizualizări articol: 2462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Medii între 9 şi 10, pentru 40% dintre candidaţii la bacalaureat4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S-a copiat pe rupte, nu-i asa? trimis de
( 7 iul 2008, 11:10:39
ba, tare destepti mai sint copiii de generatia asta!
1.1  RE: S-a copiat pe rupte, nu-i asa? trimis de
( 7 iul 2008, 14:29:41
ai dreptate, numai ca 90% dintre ei scriu ,, miau,, - ca pisica....
1.2  RE: S-a copiat pe rupte, nu-i asa? trimis de
( 8 iul 2008, 08:13:14
Hahahahhahahahhaha

Bai ****arilor, ar trebui sa va bucurati ca acesti elevi care au luat bac au avut SUCCESURI si nu ESECURI.

1.3  RE: S-a copiat pe rupte, nu-i asa? trimis de
( 8 iul 2008, 10:05:22
succese nu succesuri, desteptule.
2.   Si bune si rele trimis de
( 7 iul 2008, 11:15:34
Ma bucur de reusitele de exceptie. Inregistrez cu regrete o suma mult prea mare de incercari de frauda. Taxe enorme pt supraveghetori.Copiere in stil mafiot.Atitudini revoltatoare din partea comisiilor si presedintilor spertari. O mafie cum nu a mai existat ca urmare a declaratiilor sforaitoare ale sefilor ISJ Suceava. In frunte cu ei si cu delegatul MEdCT - zile de protocoale si asa zise controale fara nici o observatie pertinenta si rezultata in urma unui control autentic. Vai de asa Bacalaureat!!! Rusine cadrelor didactice implicate! Nici un respect pentru meserie,pentru educatie si pentru scoala.
3.   DA trimis de
( 7 iul 2008, 11:30:16
TRAIASCA= S P A G A=NOI PROFII SUPRAVEGHETORI =AM CASTIGAT=F.BINE DOVADA 98% am primit la greu UN BAC DE NIMIC F.SLAB PREGATITI DAR NOTE MARI ===========o profa fericita ce pleaca in concediu in ins.Creta o luna finantare SPAGA ==========eu9000ron recunoasteti DRAGI COLEGI SUPRAVG. =sub anonimat=
4.   K trimis de
( 7 iul 2008, 11:42:27
DE CE SA FIM CINSITI ??????????????????TOTA LUMEA CUNOASTE REALITATEA GENERALIZATA, CONSTIINTA TRECE PRIN STOMAC,DE CE NOI MAI FRAERI ???????? noi doar un deget altii tota mina ==DE SPERT E VORBA====
5.   Pt LY (LULY) trimis de
( 7 iul 2008, 11:53:22
hey, Luly, "stimata" doamna professoara, ti s-ar parea anormal sa fii cinstita?
6.   Mafie mare trimis de
( 7 iul 2008, 12:01:07
Bac-ul, ca si alte examene a dat nastere la o adevarata mafie. Sunt mereu aceeasi la supravegheat dar si la corectat. Suma data de fiecare elev pentru fiecare proba a fost d 50 RON. Faceti un calcul: nr. de elevi paticipanti la bac x nr. de probe x 50 =...Calculati si veti vedea ce iese. Cati profesori si-au fact bani de concediu !!!Asta ca sa nu mai punem la socoteala sumele date la protocol de fiecare. Nu se va schimba nimic niciodata. Pacat d elevii cae inca mai invata; nu au nicio satisfactie, mai ales cand vad ca unii cu rezultate foarte slabe in timpul liceului, dar cu nota mare la BAC MAI OCUPA SI LOCURI BUNE LA FACULTATE. Macar de s-ar scoate nota de la bac la admiteea in facultati......Dar cine si ce interes ar avea.?! Nu mai are nicio valoare invatamantul romanesc, din pacate.
6.1  RE: Mafie mare trimis de
( 7 iul 2008, 12:05:17
Scuzati literele "mancate" din text. Din cauza vitezei !!!
7.   Mi-e rusine! trimis de
( 7 iul 2008, 12:26:48
sunt profesor de 30 ani, dar la bacalaureat nu mai pot sa particip, de multi ani!!!

Mi-e rusine sa vad ce s-a intimplat si anul acesta la bacalaureat !

sa stiti ca sunt si profesori cinstiti ce isi respecta meseria si onoarea, dar din pacate aceia nu mai participa la examen.

Oare mai apuc sa vad un bacalaureat ca pe vremuri?

7.1  RE: Mi-e rusine! trimis de
( 7 iul 2008, 16:52:51
Vei apuca doar daca te muti in Franta! Sanatate!
8.   JALE trimis de
( 7 iul 2008, 12:30:02
Mai aveti curajul sa scrieti de notele mari de la bac.O sa ajungem un popor de analfabeti.Elevii nici macar nu se mai chinuie(o parte dintre ei) sa frecventeze liceul.Restul daca vin, nu invata nimic ptr ca stiu ca oricum vor fi trecuti.La Bacalaureatul de anul asta nu a invatat nimeni nimic.Au copiat pe capeteJALE! RUSINE! DURERE! Invatamantul romanesc este la pamant.Generatiile care vin sunt nesimtite, cu tupeu, fara nici un ideal, generatii de incompetenti si drogati
9.   ... trimis de
( 7 iul 2008, 13:28:14
felicitari desteptilor!!!!!!!!!!!1:*:*:*

10.   Dar profii de romana? trimis de
( 7 iul 2008, 13:31:28
Facand un calcul sumar, la 500 de mii de lei pe care fiecare elev il da supraveghetorilor, inmultit cu 20 ( media numarului de eleci dintr-o sala de examen ) rezulta 10 milioane. Impartit la doi ( nr. de supraveghetori dintr-o sala ), da o suma de 5 mil. lei pt. un profesor la o singura proba scrisa. Inmultiti cu 4 ( nr. probelor) si iese 20 mil. lei. Foarte putin, insa, fata de castiga un profesor de romana la proban orala. La acea proba, un zece, anul acesta, a costat pe cel care avea nevoie, 100 euro. Cum intr-o subcomisie sunt, in medie, 100 de elevi, iar dintre acestia cel putin 40 au nevoie de 10, rezulta ca cei doi prof. de romana care examineaza, pleaca acasa cu 4000 de euro ( impreuna). impartit la doi=2000 de euro de persoana, adica, in bani romanesti, la cursul de schimb, 72 de milioane de lei......Cel putin, atat s-a dat la C.N Stefan cel Mare. De ce nu se scot probele orale de la examenul de bacalaureat?......
10.1  RE: Dar profii de romana? trimis de
( 7 iul 2008, 14:25:02
nu uita sa spui ca 50% din suma au luat dirigintii intermediari, ba chiar mai mult...asa ca e mai bine sa fii diriginte de clasa a12 a.
11.   Aici o sa ajunga trimis de
( 7 iul 2008, 13:38:47
procentul de 99% ne arata ce ne asteapta pe noi. indivizi gen "almanahe" sa ne conduca.

Rusine!
12.   Rusine trimis de
( 7 iul 2008, 14:13:59
Copii prosti si limitati,stiti voi ca sunteti singurii care o sa suferiti mai tarziu pentru aceste ''rezultate''?Cei castigati momentan sunt acesti dascali infometati care si-au pierdut caracterul.
13.   Sa ne sugeti pula "rog seriozitate" trimis de
( 7 iul 2008, 14:23:15
Pentru toti ineptii care isi permit sa consume materii fecale produse de orice animal patrubed sau biped sau daca vreiti mici omuleti verzi ce leviteaza...Doresc sa`mi exprim dreptul meu cetatenesc si firesc si anume acela de a va sugera cu mare respect sa imi sugeti evident penisul erect.....deci dragii mei tampiti ...cand sunteti nevoiti sa debitati o tampenie , o stupizenie va propun sa nu o faceti public pe diferite forumuri caci multi au sa se mire de prostia , si putinele riduri de pe creerele voastre (fapt ce denota din tampeniile afirmate de voi)....Ma semnez a fi un elev ce tocmai a obtinut un 9.30 la acest examen evident luat pe merit ...si pentru ceilalti aidoma mie ....dar cu mult inferiori pe scara evolutiei care au avut privilegiul sa dea examenul in niste conditi evident favoritare va transmit ca sunteti nijte copii tampiti si idioti care nu au pic de respect pentru ceea ce vi s`a oferit........to be continued..;)
13.1  RE: Sa ne sugeti pula "rog seriozitate" trimis de
( 7 iul 2008, 16:54:42
Unde bati?
13.2  RE: Sa ne sugeti pula "rog seriozitate" trimis de
( 7 iul 2008, 20:53:27
INCOGNITO,eu cred ca ai luat 9,30 la educatie fizica...
13.3  RE: Sa ne sugeti pula "rog seriozitate" trimis de
( 8 iul 2008, 00:43:03
Reciteste, cu atentie, textul si vezi cum (de)ai luat cu 9.30.....

Daca taceai......
14.   Mafie trimis de
( 7 iul 2008, 14:36:47
bacul este doar mafie. cunosc elevi care scriu gresit, care se exprima atat de prost, care nu stiu chestii elementare. elevi pentru care cartea este o nulitate. elevi care, credeti-ma,nu invata nimic nimic. ei bine, acestia au trecut bacul.cum??? ce profesori i-au examinat? sau cum au trecut clasa?
15.   % trimis de
( 7 iul 2008, 14:59:46
??????????????????????????????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ??????????????????????????????
16.   De ce tace ISJ? trimis de
( 7 iul 2008, 15:40:17
Fiinda care cu ce sa se laude. Are 98 sau 99%? Da. Deci se face treab foarte buna in Suceava! Hahahahahahhahahahahha

Nici usturoi nu a mincat si nici gura nu le pute. Poate doar unor inspectoare. Stiu ele de ce!
17.   Stupoare trimis de
( 7 iul 2008, 16:41:29
ce alt popor isi bate joc in asa hal de proprii copii, favorizandu-i pe unii in detrimentul altora, pe nemeritate; nu cred ca mai exista un sistem atat de corupt si iresponsabil, care sa incurajeze nemunca si chiulul, "rezolvand" la final situatia, prin cumpararea notelor;
17.1  RE: Stupoare trimis de
( 7 iul 2008, 16:55:50
Albania!
18.   Fara spaga trimis de
( 7 iul 2008, 17:27:06
Nu toti profesorii au luat spaga.Mai bine intrebatzi directorii si comitetele de parintzi .Acolo cate sute de mlioane sunt?
19.   Nk trimis de
( 7 iul 2008, 17:45:45
sunt elevi care abia au trecut clasa si acum au luat note mai mari decat cei care au invatat toti cei 4 ani.rusine celor care au platit bacul.acum 3 ani am terminat si eu dar nu au fost medii asa mari.cunosc situatii in care au platit bac-ul..dar ce sa le faci?asta e romania!
20.   Conteaza organizarea trimis de
( 7 iul 2008, 18:25:45
Si eu sunt un profesor care refuz sa mai particip la examenul de bacalaureat.La noi in judet totul este foarte bine organuizat asa ca promovabilitatea este pe masura.Va spune ceva numele absolventilor care au promovat examenul cu media 10? Mie ,da! La Gura Humorului s-ar putea sa fie vorba de fiica prof.Chichifoi, iar la "Petru Rares" de fiica inspectoarei Ciobica.Celelalte nume nu-mi spun nimic,dar nu cred ca sunt oarecare.

20.1  RE: Conteaza organizarea trimis de
( 7 iul 2008, 20:41:26
sa inteleg ca daca e fiica lui Chichifoi nu avea voie sa ia 10? il cunoasteti pe acest copil? stiti cate premii are la concursuri din tara, unde nu se stie cine e chichifoi? sunteti lipsit de bun-simt, domnule!!!
20.2  RE: Conteaza organizarea trimis de
( 8 iul 2008, 11:28:28
Eu ii cunosc pe cei care au luat 10, mai putin fata de la arte si sunt cazuri dubioase. In tot Bucurestiul nu s-a luat unul singur si g�nditi-va putin c�ti olimpici si c�te premii au luat acei copii si in Suceava se iau 5 de 10... Cum e vorba... ca paduchele �n frunte am iesit noi cei de la Suceava...
21.   Pt un nene trimis de
( 7 iul 2008, 19:22:17
din un oarecare respect pt tine..:))) caci mi`a placut cum ai structurat , redactat afirmatiile intr`un alt articol de prin monitorul....pot spune ca de batut nu o prea bat...caci are sentimente si o doare....:D....nici nu pot expune ceea ce vreau eu sa insinuez astfel incat sa fie prea evident...doar sugerez...cine poate ..sa se prinda..cine nu ...nu ..fiecare dupa putere psihica...
21.1  RE: Pt un nene trimis de
( 8 iul 2008, 11:05:11
Desigur. Ti-am recitit comentariul (alambicat ce-i drept) si am remarcat bataia (destul de lunga)... Sanatate!
22.   Fight for justice trimis de
( 7 iul 2008, 20:29:58
toti stim ca aici banii vorbesc dar mai incolo nu conteaza nota de bacaluareat ci trebuie dat un examen(un interviu pt o slujba etc.) si atunci ops...i miss something

dar asa au ajuns toti "bunii " in conducere..almanahe...da na.. asta-i romania noastra pe care o iubim
23.   Pentru " UN CETATEAN" trimis de
( 7 iul 2008, 20:32:39
da , s-a copiat pe rupte, exmplu fiind si un liceu de l�nga Radauti, unde sotia lui "CORLEI"pentru sume frumoase �n valuta a carat subiecte pt.toate lichelele din cei 4 ani si pentru cei de la f.f. ,care au luat majoritatea note peste 9.Daca vreti sa aflati valoarea reala a acelor elevi , scadeti din fiecare nota 4 puncte.
24.   Comentarii///// trimis de
( 7 iul 2008, 20:55:50
DaI prostului, nota de 9 si 10, ca dupa aia, se lauda, si spune tot, astai moldavu nostru de azi si pe viitor......lauda prostului//////////
25.   De dragul tau trimis de
( 7 iul 2008, 23:11:01
"INCOGNITO,eu cred ca ai luat 9,30 la educatie fizica..."..deci dragul meu stapler tu crezi ...si crezi prost...desigur ai afirmat aceasta supozitie conform competentelor tale psihice....crezi prost atunci cand esti la fel precum ceea ce crezi....s`ar putea sa`ti patineze musca cand ai sa citesti ceea ce expun eu aici si exista o probabilitate destul de mare sa patineze fara a ajunge la o concluzie.....asadar...esti inept si iti meriti soarta....
25.1  RE: De dragul tau trimis de
( 8 iul 2008, 00:54:51
daca la prima postare (17) iti mai dadeam circumstante atenuante.....

Te cred ca ai luat 9.30, dar pe principiul DOMNIA SI PROSTIA SE PLATESC.... Se vede ca ai platit.
25.2  RE: De dragul tau trimis de
( 8 iul 2008, 10:02:17
Mai INCOGNITO ,esti jalnic si tulburat,deocamdata"ceea ce expui tu aici"nu are nici o noima,o fi din cauza mustelor ce-ti zumzaie prin cap...Iar ca sa vorbesc pe limba ta,sa stii ca"afirm supozitia conform careia esti inapt(nu inept),si nu iti meriti soarta"...intotdeauna este loc si de mai rau!
26.   Bacalaureat trimis de
( 8 iul 2008, 10:35:56
Sa fim seriosi! Daca bacalaureatul era corect la Suceava promovabilitatea era de 50 la suta ! +-10 procente ....s-a copiat pe rupte ....s`au dat probabil foarte multi bani !Mie imposibil sa cred ca din 20 de elevi 19 elevi au invatat pe rupte!hmmm se pare k in suceava toti elevii au un caracter astfel inkt au o mare ambitie de a-si face o cariera!Face-ti un sondaj pe strada si vedeti cati din 20 de elevi care au dat bacul stiu ce aia o integrala o derivata sau o matrice ...dand astfel exemple din matematica ....hmm da au auzit dar d rezolvat ...in fine ciudat si fustrant pentru elevi kre vor pierde un loc la buget la o facultate pentru niste lepre din suceava kre termina cu mdii forte mari !Nu includ aici elevii kre intr`adevar au invatat...Iar despre profesori ....hmm!? nu`s profesori.....orice altceva dar nu profesori!
26.1  RE: Bacalaureat trimis de
( 8 iul 2008, 11:10:47
Stilul "mess" de a scrie... Pentru o absolventa de bacalaureat, ar trebui sa stii unde se foloseste cratima, si unde nu...Oricum, limba romana e dificila nu-i asa?
27.   Tu chiar nu incetezi...:))) trimis de
( 8 iul 2008, 11:40:19
Deci mah ...nu credeam ca poti fi mai idiot de atat...dar pe zi ce trece ...sau pe masura ce creerasul ala al tau mai debiteaza cate o tampenie mi se introduc involuntar in subconstient idei despre cat de inept poate fi fiinta umana pe care o reprezinti...deci acest apostrof in limba engleza are aceeasi valoare precum cratima la noi....deci modul in care am structurat eu afrimatiile nu contravine cu nimic normelor sinctactice...Asadar cred ca iti este de ajuns ......te`am folosit destul pe post de mop..si am spalat cu tine indeajuns de mult incat sa te rog politicos sa nu mai abuzezi de tastatura...si sa nu te mai introduci in materii fecale. Desi esti un un tampit evident imuabil si desigur ca nu`ti va ajunge...vei persevera in demersul tau de a te remarca drept stereotipul idioteniei...
28.   Draga romanule trimis de
( 8 iul 2008, 11:51:15
Avand in vedere ca ai cunostite cu privire la modul in care se remunereaza prostia si domnia....presupun ca faci parte din aceeasi oala facuta de un domn de etnie roma de pe la veresti...in care te introduci singurel....folosesc diminutive caci nu meriti alta abordare...esti copil si trebuie sa ma exprim adecvat....Asadar afirmi ca am platit , remunerat sau cum mai vrei tu ...anumite persoane ca sa`mi faciliteze mie mai tarziu la nota ...OK...daca ai o viziune atat de patrunzatoare mai incordeaza`te inca o data si vezi tu cam pe cine am mai remunerat eu pentru a`mi satisface anumite nevoi cu tenta erotica ...sau chiar masochista...:)))....si s`ar putea sa dai peste o figura familiala.....nu vroiam sa iti ofenses partea materna dar daca singur solictiti ma vad nevoit sa`ti satisfac cererea....
28.1  RE: Draga romanule trimis de
( 8 iul 2008, 13:37:03
Perseverenta si "aburelile" cu engleza fac trimitere la : "Prostu' nu-i prost destul daca nu e si fudul".

Cei ce au citit postarile inteleg cam despre ce si cum e vorba, iar jignirile nu pot dec�t sa arate unde te afli pe scara evolutiei umane si "cate parale faci"...

In rest....NO COMENT....
29.   Revin trimis de
( 8 iul 2008, 14:00:32
NO NO NO COMENT
30.   Omule trimis de
( 8 iul 2008, 17:24:27
omule....deci nu sunt abureli si cu atat mai putin fudulii cea ce am expus eu in postarile ce`mi apartin .Tu chiar esti total ...batut in cap....ai spus o tampenie si m`am simtit nevoit sa`ti raspund sa infirm ceea ce tu sustineai in mod eronat..tu chiar ai fost lovit in moalele capului cand ai fost mic..?...nu tre sa te simti jicnit boule...caci daca tu pui la suflet sau ei oarecum in considerare ceea ce zic atunci esti cu atat mai tampit...eu sunt doar un personaj care isi exprima un punct de vedere....bine ziceau unii "n`ai cu cine"....
31.   STAPLER trimis de
( 8 iul 2008, 17:27:55
Consulta dex si vezi ce inseamna INEPT cu siguranta e ceva ce te caracterizeaza..:)) Ce sa le ceri daca trebuie sa le mai dai...
32.   Nimeni nu abuzeaza de Drepul la replica.? trimis de
( 9 iul 2008, 12:48:48
Sau aveti planurile`n cap doar atunci cand il puneti pe perna.....Si visati la occident fara sa stiti limba materna..:)))).....haideti ca se poate...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei