Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2008 - Anul XIII, nr. 157 (3838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Impas

Firma care implementează proiectul „Utilităţi şi mediu”, desfiinţată

Luni, 7 Iulie 2008 (17:59:57)
Societatea comercială Bucovina Ecotermgaz prin intermediul căreia se implementează proiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, care prevede introducerea gazului metan în 62 de localităţi, reabilitarea reţelelor termice şi construirea de centrale termice de cogenerare în mai multe oraşe şi municipii îşi va înceta activitatea. Cel puţin aşa reiese dintr-o informare asupra derulării proiectului al cărui titular este Consiliul Judeţean, pe care a făcut-o vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dan Cadariu, în cadrul şedinţei de luni a deliberativului. Potrivit lui Cadariu, societatea care are ca acţionar majoritar Consiliul Judeţean nu mai dispune de fonduri şi nici nu mai are posibilităţi de a realiza venituri care să permită funcţionarea ei. De asemenea, firma se află în proces cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice pentru recuperarea a 22,43 de milioane de lei reprezentând TVA de rambursat la lucrările efectuate în cadrul proiectului iar actele de gestiune aferente perioadei 2004-31 martie 2006 sunt la DNA. Informarea prezentată de Cadariu arată că în acest moment capitalul social al Bucovina Ecotermgaz este epuizat iar salariaţii societăţii nu pot fi remuneraţi pentru munca prestată în luna iunie 2008. „Punctul de vedere al reprezentanţilor societăţii este de a închide activitatea acesteia şi înfiinţarea în cadrul Consiliului Judeţean a unui serviciu termoenergetic în vederea facturării investiţiilor realizate de către consiliile locale pentru compensarea TVA-ului blocat de Finanţe şi terminarea implementării proiectului”, a spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma care implementează proiectul „Utilităţi şi mediu”, desfiinţată.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Firma care implementează proiectul „Utilităţi şi mediu”, desfiinţată4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei