Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2008 - Anul XIII, nr. 157 (3838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutat de poliţie

A fugit de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Rutieră încearcă să dea de urmele unui şofer care a lovit cu maşina o tânără, pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la locul accidentului.

Vineri seară, în jurul orei 23:00, la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava a ajuns o tânără în vârstă de 30 de ani (Elena P.), din comuna Udeşti, care suferise mai multe leziuni în urma unui accident rutier.

Tânăra le-a povestit poliţiştilor veniţi la spital să vadă ce s-a întâmplat că, în acea seară, în timp ce traversa strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni dinspre Hotel Bucovina către farmacia Sensiblu, a fost lovită de o maşină al cărei număr de înmatriculare nu l-a reţinut, şoferul vinovat de producerea accidentului continuându-şi drumul, fără a opri la faţa locului.

„Cercetările sunt continuate în vederea identificării autovehiculului implicat şi a conducătorului acestuia”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fugit de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
A fugit de la locul accidentului2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
( 7 iul 2008, 12:00:27
Vin italienii

2.   Re trimis de
( 7 iul 2008, 14:59:44
Apar cate unul , se apropie luna august , luna accidentelor provocate de anlfabetii de romani care muncesc prin italia si cumpara permisele cu 1000 euro . Chiar sambata unul din asta a spart bordurile si balustrada podului peste apa sucevei din Milisauti , mergea gheorghe spre Suceava . Avea o masina faina , albastra . insa facuta praf . Voi cei de la rutira stiti de acest eveniment ? sau a cumparat tacerea . Din unele discutii purtate cu un om al legii am inteles ca gheorghe mai intai trebuie sa produca un accident si apoi sa i se verificare veridicitatea permisului pe calculator , daca e valid sau nu . Oare asa sa fie ? nu vreau sa dau nume desii am , mai bu\ine ar fi ca cei de la rutiera sa fie cu ochii pe masinile cu nr. de italia si sa le bage permisele pe calculator , suprprizele oricum vor fi mari . gheorghe conduce o limuzina de lux dar daca e gheorghe nu stie ca trebuie sa semnalizeze intentia schimbarii de mers .....si multe multe altele . la treaba rutieristi
3.   Re trimis de
( 7 iul 2008, 15:03:08
Pai Gheorghe a crezut ca e in vie , a uitat ca trece pe un pod si care-i sunt obligatiile . Defapt daca a luat Gheorghe permisul cu 1000 de euro de unde sa stie legislatie , defapt daca are permis in buzunar , ce-i mai trebuie sa mai si cunoasca legislatie .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei