Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2008 - Anul XIII, nr. 157 (3838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaţii externe

Flutur impulsionează parteneriatele cu Schwaben şi Mayenne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Între judeţul Suceava şi regiunile partenere din Germania şi Franţa, Schwaben respectiv Mayenne, va fi elaborat un program concret de colaborare pentru următoarele luni. Acest lucru a fost stabilit la finele săptămânii trecute la Augsburg, unde preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la manifestările organizate de regiunile Schwaben şi Mayenne cu ocazia împlinirii a 20 de ani de parteneriat. La eveniment au fost invitaţi şi reprezentanţi ai regiunilor Cernăuţi şi Suceava, care au încheiat din 1997 un protocol comun cu Regiunea Schwaben. Gheorghe Flutur a declarat că a avut o întâlnire şi cu eurodeputatul german Markus Ferber, care este preşedintele CSU Schwaben, şi care a arătat că, în prezent, sunt discuţii în vederea organizării, la Bruxelles, a unor manifestări prin care să fie prezentat acest parteneriat în regiuni europene. „Este unul dintre parteneriatele de lungă durată care este foarte apreciat în Europa”, a precizat Flutur.

 

Grup de lucru special în CJ pentru parteneriatele cu Schwaben şi Mayenne

În timpul discuţiilor cu reprezentanţii regiunilor partenere din Schwaben şi din Mayenne, preşedintele Consiliului Judeţean le-a oferit spaţii pe care să le amenajeze în Centrul Multicultural din municipiul Suceava, aceştia anunţând la rândul lor că vor veni în luna octombrie pentru a stabili modul de funcţionare. Totodată, în toamnă, la Suceava va fi organizată şi o expoziţie cu oferta economică a judeţului, la care au fost invitaţi să participe oameni de afaceri germani. Gheorghe Flutur a menţionat că odată cu această manifestare va fi lansat proiectul „Bucovina - Bioland” (ţara produselor bio), care presupune promovarea industriei de procesare a produselor ecologice din judeţ. Pentru aceste parteneriate externe, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a anunţat că va înfiinţa un grup de lucru special în cadrul instituţiei pentru ca această colaborare să continue şi să fie abordate şi noi domenii de cooperare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur impulsionează parteneriatele cu Schwaben şi Mayenne.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur impulsionează parteneriatele cu Schwaben şi Mayenne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lauda cu munca altora trimis de
( 7 iul 2008, 11:21:10
Si uite asa , acum culege roadele muncii lui Marza. Macar ai bunul simt si recunoaste ca cei dinainta ta au muncit la acest parteneriat si tot ei au muncit la Centru Multicultural.

2.   Pareri aburinde, hic! trimis de
( 7 iul 2008, 11:24:37
Nu-l cunosc pe d-ul Flutur asa ca ma abtin!

Dar de ce oare mult contestatul fost primar Ionescu prea mult criticat de actualul primar Ion Lungu a ajuns sa fie consilierul personal si sfetnicul de taina al acestuia din urma ?

Cata ipocrizie d-le ! hic!
3.   Primarul trimis de
( 7 iul 2008, 11:35:46
Se pare ca ne-a cam tras teapa taranu Lungu. Inca 4 ani de haos in Suceava. Se lauda cu tot felul de proiecte cu parcuri, locuri de joaca pentru copii, "MAREA Asfaltare" etc. etc. Si cu ce a inceput? Bineinteles cu scumpiri si autorizatii de construire pe spaga. Acum ca il are si pe faimosul fost Primar PSD, are de la cine invata arta spagarilor.
3.1  RE: Primarul trimis de
( 8 iul 2008, 06:01:12
Asa e! In Burdujeni, pe Cuza Voda, inainte de alegeri i-a convins pe oameni ca nu va construi haznaua de decantare a canalizarii de la cei cu vilele de lux din Burdujeni sat. Dar imediat dupa investitura a dat drumul la lucrari si parcul din zona despre care spunea ca va ramane loc de joaca pentru copii se transforma intr-o mare buda. Cum nici un proprietar de case n-a renuntat la vreun metru de pamant sa se poata construi bazinele, atunci, in marinimia sa, a pus la dispozitia lor parcul dintre blocurile amarastenilor, ca-i domeniu public. Autorizatia de constructie nu specifica amplasamentul, ci doar ca investitia se va realiza in Burdujeni (sic!). A mizat pe faptul ca oamenii vor vocifera pe la colturi, dar nu se vor gandi sa-l dea in judecata, aparandu-si interesele. Daca erau tari pe pozitie, duceau haznaua pe alt amplasament. Dar asa, cainii latra, caravana trece, iar baietii destepti smantanesc oalele. Ma intreb ce firme sucevene vor subantrepena de la castigatorul licitatiei?
4.   Iar barfe? trimis de
( 7 iul 2008, 12:04:16
Daca nu face nimic nu-i bun ,daca propune ceva nu-i bun.Aveti rabdare oameni buni ca s-or rezolva pe rand si problemele sucevenilor.Pana una alta, fiecare sa-si vada de munca!
5.   Numai minciuni trimis de
( 7 iul 2008, 12:20:02
Pacat ca sucevenii au fost pacaliti de tovarasul Lungu. Daca a+ti merge cu masina dvs. personala pe strada Universitatii , cea frumos varuita, ati intelege ce vorbesc. Chiar si pe tov Lungu il invit la o plimbare cu masina pe str. Universitatii. Poate se autosesiseaza cineva de la Univeristate, cine stie...?
5.1  RE: Numai minciuni trimis de
( 7 iul 2008, 16:36:28
Pe tov Lungu l-as plimba la latrina sau lada de gunoi a administratiei publice locale.La asa popor,asa conducator!!!Canada sa traiasca si sa ne primeasca!!!
6.   Apucativa de treaba trimis de
( 7 iul 2008, 13:32:01
starea drumurilor in suceava este jalnica, nu cred ca e nevoie sa va dati seama facnd excursii in Germania mergeti numai pana la Piatra Neamt sa vedeti acolo strazi si parcuri. MIscativa mai repede ca vine iarna si a mai trecut un an!!!!!
7.   Suceava trimis de
( 7 iul 2008, 16:02:03
nu l-am votat pe flutur cum nu l-am votat nici pe mirza dar m-as bucura sa vad un pic de prosperitate in judetul nostru ,poate ca flutur este de buna credinta si vrea sa faca ceva hai sa-i dam un pic de ragaz si vom vedea dupa ,
8.   Niste tarani trimis de
( 7 iul 2008, 19:02:49
Halal pasarela B-jeni, trambulina , nu altceva, Alo! Rutiera!Alo Primaria !Se aude?

Guri de canale in bataie de joc, temporizari la semafoare , o bataie de joc, Hausul de la Carrefour ! SEfi de judet si municipiu , va rog invatati administratie publica de la Piatra Neamt , Brasov si alte orase serioase!
9.   Niste tarani trimis de
( 7 iul 2008, 19:03:23
Halal pasarela B-jeni, trambulina , nu altceva, Alo! Rutiera!Alo Primaria !Se aude?

Guri de canale in bataie de joc, temporizari la semafoare , o bataie de joc, Hausul de la Carrefour ! SEfi de judet si municipiu , va rog invatati administratie publica de la Piatra Neamt , Brasov si alte orase serioase!
10.   Bre tarani mincinosi ati ales trimis de
( 7 iul 2008, 21:26:09
ce strazi jalnice sunt in Suceava,prelipcaru ne abureste ca a avut cel mai mare buget existent la primarie,unde se duc banii ca avem cratere de taranoi in oras...v a prostit cu minciunile lui ,nu face decat sa scumpeasca cu placintaru ala cu salar de zeci de milioane energia termica de o sa va ia si casele din cauza pretului mare,v ati luat o fraierilor,salutari din Canada
11.   Desteptarea trimis de
( 8 iul 2008, 07:25:08
chiar nu se intelege??? eu nu sunt indragostit de nici un partid, dar .....cei care au fost si cei care sunt nu au nici o treaba cu dragostea de un oras sau judet.. sunt niste netrebnici care indiferent de partid au fost niste hoti inainte iar acu s-au impartit pentru a putea ,,face manele...aaa ....mardei...bani! deja ca suceava nu prea era corecta inainte...dar dupa...au imputit-o netrebniciii de alesi,si asta indif. de partid...pacat dar asta vrem asta avem...inclusiv eu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei