Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2008 - Anul XIII, nr. 157 (3838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană către PDL şi PNL: Terminaţi cu lătratul la televizor că PSD e vinovat, asumaţi-vă guvernarea

Luni, 7 Iulie 2008 (17:34:15)

Liderul PSD Mircea Geoană a transmis, luni, într-o conferinţă de presă, PDL şi PNL, să termine cu "lătratul la televizor" că PSD este vinovat de tot ce nu funcţionează în ţară de patru ani, el solicitând celor două partide să îşi asume guvernarea.
 
  "Terminaţi cu şmecheriile cu ieşitul la televizor, lătrând la televizor, că vina este tot timpul la PSD şi că tot ce nu merge de patru ani este vina PSD. Asumaţi-vă răspunderea acestei guvernări. Şi PDL şi PNL. Guvernaţi această ţară de patru ani şi uite unde am ajuns", a spus Geoană.

Liderul PSD a apreciat, totodată, că singurele răspunsuri venite la problemele stringente cu care se confruntă ţara sunt indiferenţa vinovată a Guvernului şi populismul şi demagogia PDL.

"Oamenii ăştia sunt chiar inconştienţi şi iresponsabili? Şi cei de la guvernare, şi cei de la PDL. Se pregătesc să guverneze domnii de la PDL. Păi, cu astfel de gugumănii demagogice, nu-i crede nimeni!", a arătat Geoană.

El a mai spus că BPN al PSD a decis să solicite oficial Guvernului regândirea "coşului" de gaze naturale şi energie electrică pentru populaţie.

"Noi am făcut o propunere serioasă: vrem să atenuăm costul social al scumpirilor în lanţ. Vrem să facem din asta un joc politic şi politicianist? Aici domnul Boc şi PDL sunt campioni mondiali la sportul ăsta. PSD vine cu răspunsuri şi soluţii", a adăugat Geoană.

"Întreb pe premierul Tăriceanu şi ministrul Vosganian dacă sunt dispuşi să reactualizăm coşul de gaze naturale şi electricitate, ca să nu plătească omul simplu aceste scumpiri în lanţ. Dacă vrem să facem un lucru serios pentru cetăţeni, invităm încă odată liderii responsabili, poate mai puţin guralivi, dar mai serioşi, ca să răspundem acestor provocări", a conchis Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană către PDL şi PNL: Terminaţi cu lătratul la televizor că PSD e vinovat, asumaţi-vă guvernarea.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Geoană către PDL şi PNL: Terminaţi cu lătratul la televizor că PSD e vinovat, asumaţi-vă guvernarea3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei