Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iul 2008 - Anul XIII, nr. 154 (3835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atenţie, şoferi!

Peste 1300 de amenzi, în urma intensificării controalelor pe DN 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ampla campanie de prevenire a accidentelor rutiere produse pe DN 2, principala arteră de drum din judeţ, demarată la mijlocul lunii trecute de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, a dus, până acum, la aplicarea a peste 1300 de amenzi. Poliţiştii au tăiat, în medie, aproape 100 de amenzi pe zi, cele mai multe sancţiuni ajungând la şoferii surprinşi de radare cu viteze peste limitele legale. 

Controalele sunt abia la început, conform dispoziţiei date la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române, acţiunea urmând a se desfăşura până la mijlocul lunii august.

Concret, acţiunea constă în suplimentarea patrulelor de pe DN 2 (care se întinde în judeţ de la intrarea dinspre Iaşi şi până la Siret), şi acţionarea mai intensă cu radare.

„Până acum avem rezultate destul de bune, în sensul că de când am demarat acţiunea pe DN 2 nu a fost înregistrat nici un eveniment grav, doar câteva accidente soldate cu pagube materiale”, a precizat inspectorul Florin Poenaru, din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

Ieri, în zona Buneşti, mai mulţi oameni ai legii au tras pe dreapta şoferi pentru a le înmâna pliante preventive. Poliţiştii i-au informat pe conducătorii auto despre acţiunile lor, avertizându-i să nu apese pedala de acceleraţie peste limita legală, pentru a nu fi amendaţi, dar mai ales pentru a nu-şi pune în pericol viaţa.

 

Accidente grave şi morţi pe şosele

La nivelul judeţului, pe DN 2 (care străbate Suceava pe o porţiune de 89 de kilometri), în perioada aprilie 2007-aprilie 2008, s-au contabilizat 35 de accidente rutiere grave, soldate cu 15 morţi şi 25 de răniţi grav. Accidentele au drept cauze principale viteza, depăşirea fără a acorda prioritate şi traversarea neregulamentară a pietonilor.

Din analiza poliţiştilor rezultă că cele mai multe accidente rutiere de pe DN 2 s-au produs pe sectoarele de drum de pe raza localităţilor Drăguşeni, Buneşti, Pătrăuţi şi Grăniceşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1300 de amenzi, în urma intensificării controalelor pe DN 2.
 Vizualizări articol: 1187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Peste 1300 de amenzi, în urma intensificării controalelor pe DN 24.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balbe trimis de
( 3 iul 2008, 11:09:18
cam balbaita politia romana:))
2.   Doi trimis de
( 3 iul 2008, 13:59:19
felicitari domnilor de la circulatie, dar cind vor fi atit de seriosi incit sa aplice legea pt toti nu doar pt prostime?
2.1  RE: Doi trimis de
( 3 iul 2008, 14:44:31
subscriu...masinile cu MJR, CJS de ce au voie sa rupa asfaltul? Si nu numai....iar eu imi iau amenda pt 65 la ora? Cine imi raspunde ii dau un leu...din ala mare. Raspunsurile gen "pt ca esti fraier" nu se pun la socotealahappy
2.2  RE: Doi trimis de
( 3 iul 2008, 15:00:56
pentru ca in masinile alea se plimba smecheri de la consiliu , primarie, etc .. care se grabesc saraci sa nu piarda ceva ...
2.3  RE: Doi trimis de
( 3 iul 2008, 15:40:27
Un leu mai mic pt ... , ca nu mi-ai zis ce pot sa piarda de se grabesc asalaughing...alte raspunsuri ?
3.   SDtau prin boscheti si fura banii oamenilor! trimis de
( 3 iul 2008, 16:31:36
Actiunea e buna, dar sa stea politaii sa previna eventualile accidenta care ar putea surveni, sa indrume!. Ei se aseaza printre boscheti pe linga rahati si dau drumul la aparte si baga amenzi, pentru a face bani! Pentru 2,3,4 km in plus, nu te iarta, luai-a-ar dracu si sa nu aiba parte de sanatate!.... Ca sa faci un drum lung cu at�tia politai si cu atitea restrictii iti trebuie cite o zi de mers, soselele fiind peste tot prin localitati!
3.1  RE: SDtau prin boscheti si fura banii oamenilor! trimis de
( 3 iul 2008, 20:27:18
bag****-n mata de boschet, parte de sanatate sa nu ai tu si tot neamul tau de tigani borati....mowieeeeeeee bahhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!! dumnezeii**** !!!!!!!!!!
3.2  RE: SDtau prin boscheti si fura banii oamenilor! trimis de
( 3 iul 2008, 23:09:37
A se vedea comentariul de mai sus...acesta este nivelul intelectual al unui politist la rutiera sau al odraslei lui, care a crezut ca face dreptate...
4.   Politist sau delicvent? trimis de
( 3 iul 2008, 16:49:23
Acum o ora am vazut cat de "harnici" sunt cei de la Circulatie.Stau pe scaune cu mainile la tetiera,descheiati la camasa,RADAR pornit,asteapta "fraierul" sa-l amendeze.Norocul meu a fost ca m-a blitat un alt sofer,altfel,o "mierleam".Stau ascunsi cate 1/2 ora,daca nu pica nimic,se muta la alta "poarta".Asta-i Politia Romana,ce sa-i faci,n-ai cu cine bre,n-ai cu cine,sunt varza.
5.   Respectati legea trimis de
( 3 iul 2008, 21:18:48
Degeaba va ****i pe voi!.........care e sofer adevarat, n-are voie sa ia radarele in bot!!!!!!!!!!!!! Drum bun va doresc!
6.   DN2 trimis de
( 3 iul 2008, 22:11:03
DN 2 travereseaza si Falticeniul. Dar nimeni nu pune capat curselor ilegale de masini. Baietii si fetele cu masini tari se aduna in sensul giratoriu si de acolo se pleaca in raliu pana la Casa Cristea. Politia se face ca nu stie, cu toate ca iese fum din roti cand demareaza sau iau curba de pe Balcescu pe Sucevei, ca stop nu este pentru ei. Aceste curs incep dupa ora 22. Probabil ca se asteapta sa moara vreo odrasla de vedeta a targului ca sa se ia masuri.
7.   Abuz si marlanie trimis de
( 4 iul 2008, 00:10:21
eu locuiesc intr-o intesectie mare din Suceava,domnii cu masinile de politie stau la semaforul rosu doar daca au ei chef in rest...dau drumu la sirena si trec de parca ar fi la ei curte. Rog pe cei de la ziar sa monitorizeze o inersectie, ori care ar fi ea, si sa vada ce abuzuri se fac in acest oras. Ca sa nu mai spun de faptul ca un fiu de primar din acest judet a intrat cu masina in mine si tot mine mi s-a suspendat permisul deoarece fiid pe banda mea nu i-am dat prioritate cand a intrat in mine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei