Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iul 2008 - Anul XIII, nr. 154 (3835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A plecat la îngeri

Mirela nu mai este…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Privesc un portret zâmbitor dintr-o fotografie şi flacăra lumânării de alături!

Ai avut dreptate, Mirela! Şi în urmă cu aproape zece ani, când nu cădeam de acord vizavi de forma pluralului unui substantiv comun pe care doream să-l folosim într-o ştire la Radio Top 91 Rădăuţi, dar şi mai târziu când „filozofam” ca între colegi pe tema existenţei …

La sfârşitul anilor ”90, Mirela şi Victor Rusu s-au stabilit la Rădăuţi şi împreună cu echipa de acolo au reuşit să aducă un suflu nou undelor de pe 99,2 FM. Au fost zile şi nopţi când entuziaştii din acele vremuri uitau să meargă acasă sau să mănânce, fără ca vreunul dintre ei să se plângă de acest lucru, pentru că „era treabă la radio”.

„Vestea morţii Mirelei m-a şocat! Am cunoscut-o ca pe o fată de ispravă. A fost o adevărată mamă, soţie, şi un adevărat profesionist care poate că a pus prea mult suflet în tot ceea ce făcea!”, spune jurnalistul Sorin Avram.

Foştii colegi de la postul de radio din Rădăuţi nu vor să accepte că Mirela nu mai este. Mihaela Dumitrescu-Andrei – editor ştiri: „Doamne, de ce tocmai Mirela? Nu este drept, de ce tocmai ea? Nu cred că voi putea uita zilele când alergam împreună după ştiri sau momentele mai bune sau mai dificile din acei ani! A fost un om deosebit! Dumnezeu să o ierte”.

Aceeaşi echipă, Mirela-Victor, a pus bazele săptămânalul rădăuţean „7 zile bucovinene”, publicaţie care a reuşit să ţină „ştacheta sus” în municipiu pentru o perioadă îndelungată.

În urmă cu aproximativ cinci ani Mirela a decis să plece din media şi a optat pentru primăria rădăuţeană, unde a îndeplinit cu succes funcţia de purtător de cuvânt.

Tot acolo a constituit Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Rădăuţi, organizaţie pe care a condus-o din calitatea de preşedinte. „A fost o colegă extraordinară, un om săritor care avea pentru oricine un sfat, o vorbă bună. Pentru Mirela nu exista cale de mijloc, era adeptul lucrurilor făcute până la capăt şi dacă se implica într-o problemă, se implica total”, a reuşit să spună cu ochii înlăcrimaţi Mihaela Havârneanu, o colegă din Primăria rădăuţeană. Oricum, toţi cei care au cunoscut-o pe Mirela Rusu, fie în calitate de redactor la ziar, de realizator emisiuni radio, de fotograf amator, de purtător de cuvânt la primărie sau ca prieten ori amic, sunt de acord că a avut o mare calitate: a fost OM.

Dumnezeu să te ierte, MIRELA!

Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00, la cimitirul Pacea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela nu mai este….
 Vizualizări articol: 2628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 17 voturi
Mirela nu mai este…4.8517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mirela este si va fi trimis de
( 3 iul 2008, 11:23:27
O cunosc pe Mirela de o seama de ani si, spre deosebire de altii, din fericire putini, pe care nu-i pot numi tocmai pentru ca sunt anonimi, o cunosc bine ca traitor al avatarurilor profesionale comune. Vorbim uneori la telefon, atunci cand timpul ne ingaduie si mai ales cand e sa ne cerem unul celuilalt sfaturi pentru mai binele altora. Ii pastrez numarul pe telefonul mobil si, de-acum incolo, de voi simti nevoia sa vorbesc cu un inger, o voi suna pe Mirela. Orbitor destin, pana la urma, cu Victor corp, Mirela aripa stanga si ai lor ingeri pamanteni, aripa dreapta...
2.   ...trist...dar adevarat... trimis de
( 3 iul 2008, 15:38:58
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca...
3.   ? trimis de
( 3 iul 2008, 18:20:33
totusi de ce a murit mirela?

eu o stiam doar din vedere..........e f. trist!
3.1  RE: ? trimis de
( 3 iul 2008, 21:21:01
a aavut o tumora renala ,de care stia de ceva timp, dar nu a vrut sa asculte sfatul de a se opera la timp;a fost pe undeva, si neglijenta ei;dumnezeu sa o odihneasca!
4.   Durere trimis de
( 3 iul 2008, 18:34:22
nu mai este mirela!!!!!!dumnezeu sa o ierte!am pierdut un inger.......s-a dus sa-i slujeasca lui dumnezeu...........adio,mirela
5.   NU POT SA CRED trimis de
( 3 iul 2008, 19:15:10
CHIAR ASA MA UIT LA FOTOGRAFIE SI NU POT SA CRED CA NU MAI ESTE.NE SALUTAM CAND NE LUAM COPIII DE LA CAMIN DESI NU AM AVUT DE A FACE CU DUMNEAIEI .NU POT SA XRED CA NU NE VOM MAI VEDEA.IMI PARE FOARTE RAU PENTRU FETITA.DESTINUL ESTE PREA CRUD CU UNII SI PREA BUN CU ALTII;PENTRU ACEST COPIL A FOST FOARTE CRUD,DAR DACA SEAMANA CU MAMA EI CEL DE SUS O VA INDRUMA MACAR DE ACUM INAINTE SA TREACA PRIN CEEA CE TREBUIA SA TREACA IMPREUNA CU MAMA EI.SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI.
6.   Asta e legea lui....Dumnezeu ....... trimis de
( 3 iul 2008, 21:25:04
mor cei care...traiesc si traiesc cei care trebuie sa...moara !!!!

totusi in aceasta...regula exista....intelepciunea pe care ...putini sunt cei care-o....vad !!!

cred ca ...exista muritori care....inteleg ceea ce-am.....scris aici .
6.1  RE: Asta e legea lui....Dumnezeu ....... trimis de
( 4 iul 2008, 12:36:18
nu stiu daca este legea lui D-zeu,toate au un rost, un scop pe pamant:

intelepciunea bunicilor spune ca D-zeu ii ia pe cei buni la El...

...si cei ce raman, duc lupta in continuare...
7.   Dumnezeu sa te odihneasca in pace! trimis de
( 3 iul 2008, 21:41:10
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
8.   Un standard de decenta pentru forumuri trimis de
( 3 iul 2008, 22:40:12
Doua mii doua sute douazecisisase de mesaje tacute pentru Mirela, doar opt deschise si, ceea ce conteaza cu adevarat, doua cu nume si prenume. Fie ca detasarea Mirelei de fizic su nu fi fost in zadar si sa aduca decenta si asumarea eului fiecaruia (in anonimat sau deschis, in nume propriu) pe acest forum si pe alte forumuri, ca o intoarcere spre normalitatea pe care cu totii o astepatam.
9.   Afara cu golanii de pe net! trimis de
( 3 iul 2008, 23:02:44
Poate ca nu este momentul sa o spun, insa administratorii forumurilor TREBUIE sa interzica pe termen nedefinit (prin IP-ul sursei) prezenta unor (...), numiti-i cum credeti, eu nu stiu cum ar putea fi numiti, umanoizi care, despartiti de lume de un ecran, isi permit sa-si acorde o greutate pe care poate sa le-o dea doar kilogramele de pamant care le vor acoperi mormantul. Stiti foarte bine la cine ma refer... la icsulesti care, ieri, se bucurau ca un om de valoare mai putin pe pamant le ofera lor mai mult aer pentru vanturile scoase pe gura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei