Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iun 2008 - Anul XIII, nr. 145 (3826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gafă

Mii de persoane decedate din judeţ, “invitate” să-şi facă analizele gratuite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oficiul Poştal (OP) Bucureşti a trimis la sediul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava circa 6.000 de taloane medicale care aparţineau unor persoane decedate.

Greşeala a fost depistată recent, de responsabilii din cadrul CAS, după confruntarea celor mai recente baze de date, care a demonstrat că din totalul celor 50.732 taloane trimise până în prezent de OP Bucureşti, un număr de 5.940 erau destinate unor persoane trecute în nefiinţă.

În altă ordine de idei, Anda Sălăgean, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, a arătat că, în conformitate cu legislaţia în vigoare (HGR nr.357/2008 pentru aprobarea programelor naţionale de sănătate în anul 2008), taloanele securizate din cadrul Programului naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei pot fi  utilizate până la data de 31 decembrie 2008.

Responsabilul de relaţiile cu presa al instituţiei a precizat că, pentru a veni în sprijinul persoanelor din judeţ care nu au primit la domiciliu talonul securizat, un salariat al CAS, care se deplasează în teritoriu pentru a încasa contribuţiile la fondul de sănătate al persoanelor fizice, va prelua şi cererile solicitanţilor, iar ulterior le va elibera talonul.

 

Un angajat al CAS se va deplasa în judeţ şi va împărţi taloanele

”Cererile vor fi preluate după ce salariatul CAS va verifica în baza de date cu taloanele returnate pe care o va avea la dispoziţie dacă talonul este sau nu la sediul instituţiei noastre. În caz afirmativ, la următoarea deplasare în zonă, angajatul CAS va elibera taloanele”, a explicat Anda Sălăgean.

De menţionat că salariatul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava  se deplasează în teritoriu în fiecare săptămână, între orele 9.00-13.00, după cum urmează: luni la casieria Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, marţi şi miercuri la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar vineri la Policlinica Municipală Fălticeni.  

Reamintim că, de câteva zile, sucevenii au posibilitatea să verifice şi singuri dacă taloanele în baza cărora îşi pot testa gratuit starea de sănătate se află sau nu la sediul CAS. Pentru a afla dacă Oficiul Poştal Bucureşti a returnat sau nu documentele, cei interesaţi trebuie să acceseze site-ul instituţiei, www.cassv.ro, şi să introducă CNP-ul (codul numeric personal).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de persoane decedate din judeţ, “invitate” să-şi facă analizele gratuite.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de persoane decedate din judeţ, “invitate” să-şi facă analizele gratuite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se poate xce trimis de
(23 iun 2008, 19:36:47
bine mai ca nu trimiteti la astia care mai traiesc si la cei care au murit le trimiteti:))

1.1  RE: Se poate xce trimis de
(23 iun 2008, 23:55:10
nici la copii nu le trimit .
2.   Ba oligofrenelor sunt bula si vreu analize trimis de
(23 iun 2008, 23:34:16
CAS e cea mai incompetenta institutie a statului,sa vedeti ce salarii au si ce spagi iau

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei