Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iun 2008 - Anul XIII, nr. 142 (3823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naivitate

Înşelăciuni cu motorină şi saci de ciment la super preţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din municipiul Dorohoi este cercetat de poliţiştii rădăuţeni, după ce a înşelat mai multe persoane cărora le-a oferit spre vânzare, chipurile, motorină şi saci de ciment la un preţ cu mult sub cel al pieţei.

Botoşăneanul, Gabriel Antonoaie, în vârstă de 33 de ani, a fost prins în urmă cu două zile de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Rădăuţi, anchetatorii identificând până acum două dintre victimele acestuia.

Potrivit poliţiştilor care se ocupă de caz, în data de 21 mai a.c., Antonoaie a bătut la uşa unei femei din comuna Dorneşti şi, pretinzând că este administratorul unei societăţi comerciale aflate în faliment, i-a propus acesteia o afacere cât se poate de rentabilă. Botoşăneanul i-a spus femeii cu pricina că deţine într-o staţie peco din municipiul Rădăuţi circa 200 de litri de motorină pe care doreşte să-i vândă cu suma de doar 500 de lei. Credulă, femeia i-a dat acestuia banii, urmând ca soţul ei să meargă cu botoşăneanul la staţia peco respectivă pentru a ridica motorina. Ajunşi la faţa locului, însă, botoşăneanul i-a cerut soţului victimei să coboare din maşină, după care a dispărut din zonă.

Aproximativ două săptămâni mai târziu, Gabriel Antonoaie, susţin anchetatorii, s-a prezentat la domiciliul unei femei din municipiul Rădăuţi, oferindu-i acesteia 100 de saci cu ciment la preţul de 15 lei bucata. După ce victima i-a dat 1500 de lei, botoşăneanul i-a spus că va reveni cu cimentul în aproximativ un sfert de oră, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Cel în cauză este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înşelăciuni cu motorină şi saci de ciment la super preţ.
 Vizualizări articol: 1688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Înşelăciuni cu motorină şi saci de ciment la super preţ3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei