Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iun 2008 - Anul XIII, nr. 142 (3823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sexy în şosete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doamnele care vor cu orice preţ să fie la modă trebuie să poarte şosete scurte sau trei sferturi, ciorapi sau colanţi, indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile de afară.

În vara aceasta este aproape interzis ca doamnele să iasă din casă cu piciorul gol. Moda vrea ca, în ciuda căldurii, ţinutele estive să fie asortate cu o pereche de ciorapi. Atenţie, însă! Trebuie să evitaţi cu orice preţ clasicii ciorapi culoarea piciorului sau cei cu efect bronzant. În rest, totul este permis. Regula de care trebuie să se ţină cont este că picioarele trebuie să fie în această vară cât mai mult la vedere, ziua şi seara, în oraş sau la mare, mai ales dacă aveţi picioare frumoase. Din garderoba oricărei femei care se respectă şi care ţine cont de tendinţele în modă nu trebuie să lipsească şosetele scurte, cele trei sferturi, colanţii sau ciorapii adezivi care vor fi în mod obligatoriu lăsaţi la vedere. Şosetele scurte în diferite culori sunt considerate singurul accesoriu la care nu se poate renunţa. Acestea vor fi combinate cu diferite ţinute precum fustele mini, pantalonii scurţi, bermude şi chiar rochii de seară până la genunchi. Chiar dacă pentru multe dintre doamne poate reprezenta o extravaganţă sau un lucru de prost gust, stiliştii momentului atrag atenţia asupra faptului că şosetele pot fi purtate cu sandale de tot felul, cu papuci, cu balerini, cu pantofi de zi sau chiar de seară.

 

Noi modele pentru noile exigenţe.

Pentru a veni în sprijinul acestei tendinţe, firma italiană Calzedonia a lansat recent un model de şosete trei sferturi fără vârf, care se potrivesc perfect sandalelor sau pantofilor decupaţi. Este vorba despre un detaliu care valorizează frumuseţea sandalei şi a piciorului gol şi care oferă în acelaşi timp posibilitatea de a respecta moda actuală. Şosetele lansate de Calzedonia sunt disponibile într-o gamă largă de culori şi materiale: de la bumbac, la ţesături sintetice, mătase sau lycra. Extrem de originale sunt şi cele propuse de firmele Omsa, Sisi şi Golden Lady, care au partea din faţă a piciorului desfăcută şi susţinută doar de un şnur. Pentru cele mai îndrăzneţe dintre reprezentantele sexului frumos sunt disponibile pe piaţă şosete trei sferturi adezive sau ciorapi adezivi decoraţi cu fundiţe, broderii sau paiete. Extrem de rafinată este şi colecţia propusă de Franco Bombana, din care se remarcă egării trei sferturi, cu marginea de jos realizată din dantelă. Dacă specialiştii în modă recomandă evitarea modelelor de ciorap culoarea piciorului, există totuşi o situaţie când acestea sunt acceptate. Este vorba despre modelele cu imprimeuri gen tatuaj, care sunt ideale atunci când sunt combinate cu o pereche de pantaloni scurţi şi care oferă doamnelor un plus de eleganţă, făcând dintr-o ţinută obişnuită de zi una ce poate fi purtată fără nici un fel de problemă într-un club.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sexy în şosete.
 Vizualizări articol: 3215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sexy în şosete1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(19 iun 2008, 12:58:45
Voi cititi ce publicati in ziar?
2.   :) trimis de
(19 iun 2008, 14:28:48
=))) E cel mai comic articol p care l/am citit: " stilistii momentului atrag atentia asupra faptului ca sosetele pot fi purtate cu sandale de tot felul, cu papuci, cu balerini, cu pantofi de zi sau chiar de seara". Incerc sa imi imaginez cum ar arata sosetele luate la pantofi eleganti cu toc sau cum ar fi sa porti sosete la 30 grade. Cred ca spatiul acesta din ziar se putea folosi si in alt mod. Sunt multe lucruri interesante. In fine, alegerea e a d-voastra, dar e totusi ciudathappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei