Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din iulie

Scad dările la Sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valoarea contribuţiilor la asigurările sociale de sănătate va fi mai mică. Aşa a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava, Anda Sălăgean, care a declarat că începând cu 1 iulie contribuţia pentru asigurări de sănătate plătită de angajat (persoana asigurată) va scădea cu 1%, respectiv de la 6,5% la 5,5%.

Totodată, contribuţia pentru asigurări de sănătate care îi revine angajatorului, redusă cu 0,5% de la 1 ianuarie a.c. (de la 6% în anul 2007 la 5,5% începând cu ianuarie 2008), urmează a suferi o nouă modificare, urmând a fi redusă cu 0,3% de la 1 decembrie 2008 (de la 5,5% la 5,2%).

„Aceste cote de contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate se aplică începând cu drepturile salariale aferente lunilor ianuarie, iulie, respectiv decembrie 2008”, a explicat Anda Sălăgean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scad dările la Sănătate.
 Vizualizări articol: 635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Scad dările la Sănătate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Slava domnului trimis de
(10 iun 2008, 11:52:28
bine ar fi daca am putea sa scapam cu totul de aceasta contributie..si asa o platim degeaba!! daca (doamne fereste!) ajungem in spital bani la doctori trebuie sa dam oricum, la asistente sa nu mai vorbim, e 5 lei injectia asta daca vrei sa nu-ti paralizeze piciorul si sa ti faca injectia la timp, ca sa nu mai vorbim ca aceeasi taxa se aplica daca vrei lenjeria de pat schimbata..sau poate preferi sa dormi in aceeasi lenjerie in care au mai dormit vreo 3 inaintea ta...mai bine te duci la particulari,macar au grija da tine..ca la bani,tot acolo ajungi!!!
2.   Degeaba trimis de
(10 iun 2008, 13:29:13
Sistemul sanitar de stat din Romania exista ( pe hartie ) , dar practic, lipseste cu desavarsire. Decat sa ajungi sa beneficiezi ( dupa ce ti se trage din salariu) de serviciile personalului medical de stat mai bine te lasi pagubas. Un spital/policlinica privat este super , avand in vedere conditiile , serviciile si personalul. Nu inteleg de ce nu s-ar putea opta la plata/nu a acestei asigurari ( asemanator birului ) din moment ce nu te folosesti de ea cum ar trebui. In spital daca nu ai pile sau nu dai spaga esti un om mort. Singurii care m-ar contrazice ar fi tot din sistemul sanitar....
2.1  RE: Degeaba trimis de
(10 iun 2008, 13:33:29
exact despre asta vorbeam si eu...as da cu draga inima aceasta contributie la un spital particular sau nu as mai da-o deloc daca s-ar putea si mi-as plati consulatiile...operatiile si ce mai trebuie la o clinica particulara decat sa le dau la nesimtitii astia si sa-si bata joc de mine
3.   Capi di tuti capi trimis de
(10 iun 2008, 23:55:48
cas e un sistem infect inexistent,am fost angajat la o firma si nu mi a platit cas ul,ca una din economiste de la cas e sora patronului,toti sunt hoti ordinari
4.   Va urmaresc orice miscare hotilor dezimformatori trimis de
(11 iun 2008, 00:21:26
scursuri va miros

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei